Cuptor cu microunde Samsung MG23F301TAK performant la un pret foarte bun

  • de

        Cuptorul cu microunde Samsung MG23F301TAK este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv practic, usor de folosit si destul de bine dotat tehnic. Pur si simplu lasi mancarea la incalzit iar in doar cateva secunde totul este gata fara sa stai mereu cu ochii pe el asa cum faceai in cazul in care foloseai aragazul datorita sistemului integrat cu timer electronic. Setezi intervalul de timp iar acesta se opreste exact atunci cand este programat.

      Acesta nu ocupa nici prea mult spatiu in cadrul bucatariei si cantareste aproximativ 13 Kg fiind de culoare neagra. Are o capacitate de 23 de litri si o putere de 800 W. La interior acesta este prevazut cu un strat subtire din ceramica usor de curatat dupa fiecare utilizare cu un burete sau laveta de bucatarie. Este rezistent si la zgarieturi fiind totodata si un bun izolator termic.

    Poti alege dintr-o gama diversificata de functii printre care: dezghetare, incalzire la care se aplica 6 nivele de incalzire. Esti avertizat sonor in momentul in care programul de functionare isi incheie ciclul de functionare. In modul de functionare Eco acesta va aplica principiul functionarii economice oferind un consum redus de energie electrica in modul StandBy.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv modern, usor de utilizat, ieftin si practic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount semnificativVerifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *