Aeroterma ceramica Tesy HL 232 VPTC pret si specificatii tehnice

  • de

        Aeroterma ceramica Tesy HL 232 VPTC este alegerea perfecta pentru zilele friguroase, un dispozitiv performant, comod si ieftin care nu te va lasa sa tremuri. Desi nu este foarte mare acesta reuseste sa incalzeasca o camera de dimensiuni medii in doar cateva minute. O recomand chiar si pentru cei care au centrale termice deoarece il poti folosi o zi doua atunci cand vremea de afara joaca feste avand perioade alternante intre zile cu temperaturi ridicate si zile reci.

      Aeroterma ceramica Tesy HL 232 VPTC are o putere de 1800 W cu trei trepte de caldura. O poti transporta cu usurinta si pozitiona in orice zona a camerei tale reprezentand o solutie practica pentru orice locuinta.

       Sistemele de siguranta din dotare vor garanta un nivel optim de protectie si siguranta: sistem de protectie supraincalzire (opreste automat functionarea acestuia in cazul de supraincalzire), si oprire automata in caz de rostogolire.

Recomandare:

           Consider ca este alegerea perfecta daca va doriti un mijloc de incalzire ieftin si bun disponibil la un pret bine meritat: Verifica oferta pret

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *