Masina de spalat rufe Gorenje WS62SY2B pret si specificatii tehnice

  • de

         Masina de spalat rufe Gorenje WS62SY2B este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat performant dotata cu functii si tehnologii de ultima generatie totul la un pret foarte bun. Daca la prima vedere poate ca ti se va parea un pic neobisnuit sa vezi ca aceasta este de culoare neagra, te anunt de pe acum ca negru este cel mai nou trend in materie de electrocasnice ce incepe sa prinda si la noi. Daca anul trecut in mare voga erau culorile gri inox iata ca finalul anului 2015 aduce pe piata un nou trend si anume acela al electrocasnicelor de culoare neagra.

        Panoul de comanda dotat cu un selector de programe este completat de un display generos care iti va afisa functiile specifice programului in lucru dar si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de spalat. 

         Din punct de vedere tehnic putem vorbi de faptul ca Gorenje WS62SY2B este o masina de spalat rufe de  capacitate mare de pana la 6 Kg cu o viteza de centrifugare de pana la 1200 rpm. Astfel vei putea spala o cantitate mai mare de rufe intr-o singura transa economisind energie dar si timp pretios. Este si economica fiind incadrata in clasa A+++ mai economica cu pana la 30% fata de alte dispozitive clasificate in clasa A simplu.

           Programele de functionare destul de numeroase, 16 la numar, vor acoperi majoritatea necesitatilor de care poti avea nevoie din partea unei masini de spalat: program bumbac, lana, sintetice, centrifugare delicata/intensiva, spalare sport etc. Pentru bumbac sunt disponibile 4 programe de spalare in functie de gradul de murdarie prin alegerea temperaturii ideale de la 20, 40 si pana la 95 de grade. In cazul rufelor usor murdare se recomanda folosirea optiunii Eco care optimizeaza functionarea masinii de spalat pentru consumul de apa si energie sa fie unul mult mai redus (temperatura de functionare in jurul valorii de 30-40 de grade).

         Sta bine si pe partea de sisteme de siguranta fiind dotata cu protectie anti inundatie – opreste imediat functionarea masinii in cazul in care sunt detectate scurgeri de apa neprevazute, sistem de siguranta impotriva copiilor – blocheaza functiile butoanelor panoului de comanda, control supraincalzire, semnalizare acustica – te anunta ca programul de lucru a luat sfarsit precum si functie autodiagnosticare –  detecteaza erorile ce pot aparea in sistem.

          Modul de functionare va fi influentat si de sistemul de detectare spuma  care impreuna cu senzorii  montati in interiorul cuvei vor identifica nivelul optim al spumei produsa de detergent si vor opri masina doar atunci cand sunt atinse valorile optime pentru un spalat eficient. 

         Motorul silentios cu tehnologie inteligenta Use Logic Motor va optimiza functionarea acestuia astfel incat vibratiile sa fie eliminate aproape in totalitate.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Gorenje Simplicity WS62SY2B din fata deschisa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *