Televizor LED LG 32LF561V 80 cm pret si specificatii tehnice

  • de

        Conceptul de baza al televizorului LED LG 32LF561V consta in simplitate in utilizare cu un ecran foarte promitator ce masoara in diagonala 80 cm capabil sa redea imagini de buna calitate. Face parte din gama 2015 si se remarca printr-o serie diversificata de functii si caracteristici tehnice ce vor bucura ochiul utilizatorului cu imagini de foarte buna calitate. Arata bine si ca design, lucru evidentiat de materialele de buna calitate din care este construit avand o rama foarte subtire ce pune in valoare ecranul superb de 80 cm.

     Televizorul suporta rezolutii Full HD de 1920 x 1080 pixeli, oferind un unghi larg de vizualizare. Imaginile sunt imbunatatite prin tehnologia Dinamic Color Enhancer care permite redarea fidela a celor mai mici detalii. Contrastul dinamic de 300 cd/mp ofera un unghi de vizibilitate de pana la 178 de grade chiar si in conditii de luminozitate externa puternica. 

      Sistemul de economisire energie promovat de catre cei de la Lg iti va permite un bun management al consumului prin ajustarea luminozitatii, o functie care stinge ecranul in timpul ascultarii fisierelor audio. Deasemenea functia Standby Mode Zero permite televizorului sa intre in stare de hibernare in momentul in care acesta nu mai este folosit dupa o anumita perioada de timp. Exista si un asa numit senzor de miscare ce detecteaza dinamica imaginii care reduce consumul de energie prin reglarea usoara a luminozitatii ecranului in raport cu viteza continutului redat.

      Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo  ce livreaza impreuna o putere de 20W si beneficiaza de urmatoarele caracteristici superioare: Dolby Digital Plus, Sistem Surround, Clear Voice II.

      Este compatibil cu cele mai noi tipuri de transmisii DVB-T/DVB-C fiind capabil sa receptioneze o multitudine de posturi TV atat in format digital cat si analogic

      Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 1 port HDMI, un port component, 1 port USB 2.0, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate intr-un format vizual FullHd disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret: Verifica pret redus

         Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

Televizor LED LG, 80 cm, 32LF561V, Full HD, Clasa A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *