Frigider Sharp SJGC700VSL pret si specificatii tehnice

  • de

      Frigiderul Sharp SJGC700VSL este unul dintre cele mai bine dotate astfel de dispozitive prezent in magazinele de specialitate, un dispozitiv frigorific care va satisface chiar si cele mai exigente cerinte. Primul lucru demn de mentionat sunt finisajele de buna calitate si materialele folosite care il claseaza pe acesta in categoria produselor Premium. Aspectul general este reprezentat de culoarea argintie ce il face pe acesta sa se integreze perfect in spatiul bucatariei tale alaturi de celelalte electrcasnice.

       Tehnologia unica cu ioni functioneaza activ pentru purificarea aerului si eliminarea mirosurilor neplacute si a microorganismelor. Sistemul Plasmacluster asigura mentinerea unui aer curat atat in congelator cat si frigider prin generarea de ioni pozitivi si negativi.

       Chiar si sistemul de racire este unul putin diferit fata de alte frigidere si anume are la baza un sistem inteligent hibrid care are la baza fluxuri generate de aer rece pe fiecare nivel de raft in parte. Acesta asigura si o umiditate optima prevenind astfel deshidratarea, uscarea alimentelor si racirea neuniforma a spatiului din interiorul frigiderului. Nu vei avea probleme nici cu formarea ghetii in interior asta datorita sistemului No Frost.

       Frigiderul Sharp SJGC700VSL are un volum net de aproximativ 583 litri din care 433 litri ii revin frigiderului iar restul de 150 litri ii revin congelatorului. Este un frigider cu doua usi accesul la interior facandu-se prin intermediul a doua usi de acces separate pentru frigider si congelator. Rafturile de capacitate mare foarte rezistente la greutate sunt locul ideal pentru a depozita alimentele de zi cu zi dar si a fructelor in zona de compartiment pentru fructe. Exista si o zona Fresh specifica produselor proaspete ce urmeaza la fi preparate in aceiasi zi, mentinute la o temperatura apropiata de pragul de inghet.

          Congelatorul de capacitate 150 de litri are o eficienta de congelare de aproximativ 7 Kg la 24 de ore

      Eficient si din punct de vedere energetic, acesta este incadrat in clasa de consum superioara A+, avand un consum energetic anual de aproximativ 417 kWh/an. Acest consum este influentat si de sistemul de iluminare din interior cu pana la 100 % mai eficient fata de alte modelele clasice, si un consum la jumatate mai mic. Este si silentios, in timpul nopti zgomotul acestuia abia de se aude avand un nivel al zgomotului de aproximativ 39 dB.

Recomandare:

           Calitatea frigiderului Sharp este certificata si de faptul ca acesta este produs si livrat din Japonia in exclusivitate pentru Romania prin intermediul celui mai mare magazin online: Verifica oferta pret

           Deasemenea zilele acestea daca ai noroc il poti gasi la reducere de pret, avand un discount semnificativVerifica pret redus

          Mai multe imagini si date tehnice poti gasi si pe pagina producatorului aici

Frigider Sharp SJGC700VSL, Ioni Plasmacluster, 583 l, Clasa A+, H 185 cm, Argintiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *