Samsung Galaxy Note 5 la reducere eMag

  • de

       Desi pare destul de incredibil Samsung Galaxy Note 5 beneficiaza incepand de astazi de prima reducere consistenta de pret de la lansarea acestuia neoficiala pe piata din Romania. Si spun neoficiala deoarece reprezentantii Samsung au inaintat ca termen de lansare oficiala in Romania a terminalului Note 5 abia la inceputul lui 2016.

      Astfel zilele acestea il poti achizitiona mai ieftin cu pana la 400 de lei, terminal ce este adus si in Romania prin caile stiute numai de marile magazine online de prin SUA, Anglia sau chiar zona de rasarit acolo unde deja a fost lansat pe piata.

      Note 5 este considerat a fi cel mai rapid telefon mobil creat vreodata ce vine mai nou cu un S-Pen iar din punct de vedere hardware este echipat cu un procesor cu 8 nuclee Octa Core Exynos tactat la o frecventa de 3 Ghz, memorie RAM de 4 Gb, procesor grafic Mali T760 cu 8 nuclee. 

    Consider ca este un best buy zilele acestea daca e sa luam si reducerea de 400 de lei in considerare la pret: Verifica pret redus

          La ora actuala acesta se gaseste in stoc limitat in majoritatea magazinelor online datorita procesului greoi de achizitionare de la producatori autorizati fapt pentru care daca esti hotarat sa il iei iti recomand sa te decizi rapid pentru a-l primde la pretul promotional de acum.

                Vezi oferte pret actualizate Samsung Note 5

 

Samsung Galaxy Note 5 N920i 32GB preturi - Samsung Galaxy Note 5 N920i 32GB  magazine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *