Calorifer electric Sereno NY2311-13AL pret si specificatii tehnice

  • de

         Caloriferul electric Sereno NY2311-13AL este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant dotat cu cele mai noi tehnologii capabil sa faca fata cu bine temperaturilor scazute din timpul iernii si sa ofere caldura de care ai nevoie. In curand se va instala frigul asa ca e cazul sa te asiguri inca de pe acum ca toul va fi bine si pe timp de iarna. 
         Caloriferul electric Sereno NY2311-13AL este util atat si pentru cei care au deja o centrala termica instalata deoarece pana se raceste de-a binelea il poti folosi pe acesta ca sursa de incalzire.
        Caloriferul electric Sereno NY2311-13AL are o putere de aproximativ 2300 W, putere distribuita prin caldura eliberata prin cei 11 elementi.
        Termostatul reglabil poate fi setat in una din cele 3 trepte de incalzire in functie de preferinte. Este recomandat pentru incaperi de pana in 57 m cubi. Protectia anti inghet iti va asigura funtionarea acestuia chiar si in zonele unde exista risc de inghet.
        Cablul de alimentare are o lungime de aproximativ 3 metri, este dotat si cu roti pentru a fi transportat si depozitat mai usor si cantareste aproximativ 11 Kg. 

Recomandare:

        Este solutia ideala acum in prag de sezon rece, un calorifer performant de la Sereno disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Poti alege din o multitudine din astfel de dispozitive unele dintre ele avand reduceri semnificative: Verifica reduceri preturi

Calorifer electric Serreno NY2311-13AL, 2300 W, 11 elementi, 3 trepte de putere, Termostat reglabil, Indicator luminos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *