Combina frigorifica Indesit BIAAA 13P X perfecta pentru casa ta

  • de

        Combina frigorifica Indesit BIAAA 13P X este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv frigorific exceptional dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie disponibil la un pret foarte accesibil. Nu s-au facut compromisuri nici din punct de vedere al designului, arata foarte bine ca aspect dat fiind materialele de buna calitate din care este construita respectiv inox.

        Felul in care sunt organizate rafturile si spatiu generos m-a convins ca aceasta este solutia ideala atat pentru un apartament de dimensiuni medii. Desi are o capacitate de aproximativ 303 litri, aceasta nu ocupa prea mult spatiu in interior avand urmatoarele dimensiuni: 187 x 60 x 65.5 cm.

         Aceasta este foarte bine optimizata si din punct de vedere energetic fiind incadrat in clasa de consum A++ mai economica cu pana la 24% fata de alte combine frigorifice. 

        Frigiderul de capacitate 213 litri este organizat ca spatiu in interior folosind patru rafturi incapatoare din sticla rezistenta securizata ce pot fi ulterior reasezate pentru a redimensiona spatiu dintre ele. Ultimul raft de jos este special creat pentru a depozita fructe si legume, zona in care temperatura este mentinuta la o limita optima ce nu scade sub 0 grade. Deasemenea combina frigorifica mai cuprinde doua zone pentru produse proaspete in care puteti depozita carne proaspata/peste ce urmeaza a fi pregatite in cel mai scurt timp. Pe usa frigiderului este dotata cu mai multi suporti printre care si unul special pentru depozitarea sticlelor de vin sau alte bauturi racoritoare. 

        Congelatorul este prevazut cu 3 nivele de rafturi si are o eficienta de congelare de 7 Kg la 24 de ore.

        Sistemul de dezghetare frigider este unul automat astfel ca nu va mai trebui sa il opriti pentru decongelare periodica. 

          Manerele usii sunt acoperite cu un strat antibacterian ce asigura un nivel sporit de igiena. Deasemenea si garnitura usii contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor protejand astfel alimentele de diversele bacterii dar si de mucegaiul care si-ar putea face loc la interior. In cazul unei pene de curent specialistii estimeaza ca dezghetarea completa a combinei frigorifice se va face in aproximativ 19 ore.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Combina frigorifica Indesit BIAAA 13P X, 303 l, Clasa A++, H 187 cm, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *