Huse de protectie pentru Iphone 6S

  • de

     Daca ti-ai achizitionat noul Iphone 6S atunci e cazul sa ii alegi si o husa de protectie corespunzatoare pentru ca acesta sa fie protejat de praf si zgarieturi.

    Trebuie sa ai mare grija ce modalitate de protectie iti alegi deoarece sunt anumite huse care in loc sa iti protejeze telefonul ii va provoca zgarieturi. De aceea recomandarea mea e  sa fii foarte atent la ce iti alegi si sa mergi mai degraba pe modelele originale testate de specialistii Apple.

       Mai jos gasesti cateva modele interesante la preturi destul de bune:

  1. Ringke NOBLE cu cristale premium SWAROVSKI

     Ringke NOBLE Fusion este o husa tip Bumper care protejeaza atat marginile telefonului cat si spatele acestuia. Materialul cauciucat este foarte placut la atingere, nu aluneca de pe suprafetele rigide si imbraca perfect lateralele smartphone-ului. Policarbonatul transparent lasa la vedere designul original al telefonului: Verifica oferta pret

     2. Husa de protectie Apple pentru iPhone 6s, Silicon, Blue: Verifica pret actualizat

      Daca stii sigur ca vei folosi telefonul mai mult prin buzunar aceasta este alegerea perfecta oferind o protectie desavarsita in toate zonele de risc, atat rama, cat si spate. Pentru ecran recomand aplicarea unei folii anti zgarieturi: vezi aici

3. Husa de protectie Apple pentru iPhone 6s Stone: Verifica pret actualizat

       Asemanatoare modelului prezentat mai sus este recomandata in special utilizatorilor de Iphone 6S de culoare White. Este alegerea perfecta oferind o protectie desavarsita in toate zonele de risc, atat rama, cat si spate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *