Cuptor incorporabil Hansa BOEI68473 pret si specificatii tehnice

  • de

         Hansa BOEI68473 este un cuptor incorporabil de foarte buna calitate dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie disponibil la un pret foarte bun. Este unul dintre cele mai accesibile cuptoare incorporabile din aceasta gama de produse avand un design atractiv ce se remarca prin materialele de calitate din care este realizat durabile in timp. Aceasta nu este foarte mare ca dimensiune si se integreaza perfect in mobila de bucatarie fiind un ajutor de nadejde in casa oricarei gospodine. 

         Hansa BOEI68473 este un cuptor incorporabil electric de capacitate mare de gatire de pana la 66 litri, suficient pentru a gati cele mai gustoase feluri de mancare. Este economic si din punct de vedere energetic avand un consum foarte mic fapt ceea ce il plaseaza in clasa de consum A.

        Atunci cand gatesti nu va trebui sa stai permanant langa acesta deoarece este dotat cu un timer cu display LCD care odata setat va opri functionarea acestuia la ora stabilita de tine.

         Sta foarte bine si la capitolul dotari tehnice fiind prevazut cu dispozitiv timer, grill, ventilator si LED pentru iluminare interioara. Acesta are o putere de 2900 W si promite sa le ofere utilizatorilor rezultate excelente si o experienta placuta in ceea ce priveste gatitul.

        Usa cuptorului si interiorul captusit reduc transferul de caldura cu exteriorul la minim reducand astfel si imprastierea mirosului in incapere sau pierderea aromei alimentelor gatite in interior. Geamul de protectie al usii de acces interior este unul rezistent termic avand pana la 3 straturi de protectie pentru un transfer termic de caldura minim.
Recomandare:


         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret


         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

Cuptor incorporabil Hansa Fusion BOEI68473, Electric, 65 l, Autocuratare catalitica, Grill, Display, Clasa A, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *