Cuptor incorporabil Electrolux EOB3450AOX pret si specificatii tehnice

  • de

     Cuptorul incorporabil Electrolux EOB3450AOX este alternativa perfecta la un aragaz mult mai scump fiind un dispozitiv dedicat gatirii intensive atat de prajituri cat si mancaruri gustoase. Arata foarte bine si din punct de vedere al designului exterior fiind construit din materiale de calitate respectiv inox. Este un dispozitiv de capacitate mare perfect incorporabil in mobila de bucatarie, un dispozitiv care va va ajuta sa pregatiti cele mai gustoase preparate pentru tine si familia ta.

       Panoul de comanda dotat cu ecran LCD iti va afisa principalele functii aferente programelor de lucru dar si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de gatit.

        Electrolux EOB3450AOX este un cuptor incorporabil electric ce se potriveste perfect in bucataria ta alaturi de celelalte electrocasnice avand o putere maxima de 2780 W. Acesta are o capacitate de pana la 72 de litri si se alimenteaza direct de la reteaua electrica. 

          Cuptorul incorporabil Electrolux EOB3450AOX este dotat cu o multitudine de functii si programe: Incalzire inferioara si superioara, grill, ventilator, convectie aer fierbinte etc. Cu modul de functionare incalzire superioara cat si inferioara mancarea gatita de tine va fi mult mai bine patrunsa si rumenita pe ambele parti in mod uniform.

       Nu va trebui sa stai mereu langa cuptor deoarece odata setat timerul din dotare, acesta se opreste automat la ora stabilita de tine. Interiorul este iluminat astfel ca vei putea verifica stadiul in care se afla mancarea din interior in orice moment. 

        Usa cuptorului si interiorul captusit reduc transferul de caldura cu exteriorul la minim reducand astfel si imprastierea mirosului in incapere sau pierderea aromei alimentelor gatite in interior. Vei putea pune mana pe maner chiar si in timpul functionarii cuptorului, acesta mentinandu-si o temperatura constanta apropiata de cea a corpului uman.

         Sistemul de curatare pirolitic va face ca acesta sa arate impecabil la interior fara sa depuneti prea mult efort. La atingerea unui buton, acesta transforma in mod igienic toare rezidurile in cenusa care poate fi stearsa usor cu o laveta.

Recomandare:


         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret


         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

Cuptor incorporabil Electrolux EOB3450AOX, Electric, 72 l, Timer, Grill, 8 functii, Inchidere silentioasa, Ghidaje telescopice, Clasa A, Inox

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *