Masina de spalat rufe Sharp ESFB7144A2EN pret si specificatii tehnice

          Masina de spalat rufe Sharp ESFA5101W1EE este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv de spalat performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie fiind disponibila la un pret accesibil. Dupa cum stiti Sharp este unul dintre cei mai mari producatori de electronice si TV iar de curand au lansat si o linie de masini de spalat adaptate nevoilor tale, foarte bine dotate din punct de vedere tehnic. 

        Designul exterior este unul de tip slim in care culoarea alba predomina evidentiind astfel panoul de comanda modern dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie redate prin intermediul unui display LCD.

       Masina de spalat cu incarcare frontala Sharp ESFB7144A2EN are o viteza de rotatie de 1400 rpm si face parte din clasa de eficienta energetica A++. Are o capacitate de stocare rufe de pana la 7 Kg si un consum energetic estimat de 1.06 kWh. 

       Puteti alege dintr-o varietate destul de mare de programe de spalat special create pentru a raspunde solicitarilor unei game largi de tipuri de tesaturi: program bumbac, lana, sintetice, delicate, consum redus de energie etc. Exista si un mod de functionare dedicat spalarii camasilor special creat pentru a preveni sifonarea acestora. Cu ajutorul programului rapid vei putea spala rufele tale intr-un timp record de aproximativ 15 minute. Poti seta masina de spalat sa spele chiar si atunci cand nu esti acasa in modul de functionare programare intarziata.

       Cand masina de spalat este incarcata doar pe jumatate cu rufe, consumul energetic este redus la jumatate. Senzorii montati in interiorul cuvei vor detecta automat cantitatea de rufe introdusa in interior si vor optimiza astfel consumul dar si durata programelor de lucru. 

Recomandare:

          Pentru o masina la pretul acesta pare a fi de vis. O gramada de programe si functii, este si silentioasa si nici nu costa prea mult: Verifica oferta pret

          Pretul este extraordinar iar daca o prinzi si cu reducerea de acum valabila pentru comenzile online consider ca este un best buy: Verifica pret redus

 

Masina de spalat rufe Sharp ESFB7144A2EN, Business, 7 kg, 1400 RPM, Clasa A++, Alb