Boiler termoelectric cu serpentina Tesy BiLight GCV9S 1204420 B11 TSRP: alegerea perfecta!

          Boilerul termoelectric cu serpentina Tesy BiLight GCV9S 1204420 B11 TSRP este alegerea perfecta daca iti doresti un sistem de incalzire apa performant capabil sa faca fata celor mai exigente cerinte. Este usor de instalat si nu ocupa nici prea mult loc in casa dumneavoastra avand urmatoarele dimensiuni: 108 x 44 x 46 cm.

          Sistemul de incalzire foloseste o serpentina montata de sus in jos pe toata aria circulara a acestuia pentru o mai buna eficienta si un timp de asteptare de incalzire mai mic fata de alte modele. Proiectat in forma cilindrica acesta creaza efectul unic „Pisto Effect” ce asigura cu pana la 15% mai multa apa calda.

         Structura acestuia din otel este captusita la interior cu 3 straturi termoizolatoare din sticla ceramica de 18 mm pentru un transfer minim de temperatura cu mediul din exterior. Sistemul economic este unul eficient si sigur avand un consum compatibil cu o centrala de incalzire sau cu orice instalatie cu circuit inchis de incalzire.

         Panoul de comanda este dotat cu buton Power Off/On si un termostat reglabil cu ajutorul caruia veti putea selecta temperatura dorita la care acesta sa incalzeasasca apa. Vei putea sti exact in ce stadiu de lucru se afla boilerul datorita sistemului cu lumini LED incorporat si mai exact cand culoarea intrerupatorului este rosie acesta se afla in plin proces de incalzire fiind gata de folosit atunci cand acesta lumineaza intermitent de culoare albastru.

        Tesy BiLight GCV9S 1204420 B11 TSRP are o putere de pana la 2000 W si poate incalzi un volum de pana la 120 de litri. Sistemul de incalzire cu anod de magneziu va duce la performante destul de bune in ceea ce priveste timpul de asteptare pentru ca apa sa atinga temperatura ideala astfel ca timp de 18 de minute temperatura apei poate creste de la 15 la 65 de grade.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant capabil de rezultate foarte bune la un pret bun: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici 

        Mai multe poze si specificatii gasiti si pe pagina producatorului aici

 

Boiler termoelectric cu serpentina Tesy BiLight GCV9S 1204420 B11 TSRP, 2000 W, 120 l, serpentina pe partea dreapta, 0.8 Mpa, 18 mm