Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 201 pret si specificatii tehnice

  • de

      Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 201 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv incorporabil performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie disponibila la un pret foarte bun. Acum ca vine sezonul rece va fin destul de dificil sa speli vasele zi de zi mai ales daca vei sta cu mainele mai mereu in apa rece de la robinet. Alegand Whirlpool ADG 201 vei castiga destul de mult timp liber pe care il vei petrece cu familia ta in timp ce vasele vor fi spalate intr-un mod profesionist de masina de spalat vase.

    Din punct de vedere tehnic, masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 201  are o capacitate de incarcare de pana la 10 seturi de farfurii fiind perfecta in cazul familiilor mai numeroase si dispune de 6 programe special create pentru a acoperi intreaga gama de cerinte. Nu consuma nici mult fiind incadrata in clasa de consum superioara A+ (consum redus de apa ~ 2800 litri/an – consum redus energetic 237 kW/an).  In modul de functionare Bio/Eco aceasta isi va executa programul de lucru la o temperatura a apei de maxim 40 de grade reusind astfel sa faca o economie de energie de pana la 30%. Modul de programare intensiv este recomandat in cazul vaselor cu murdarie greu de scos.

      Poti spala vase chiar si la jumatate din capacitate, aceasta avand un sistem senzorial de optimizare  consum energie si apa in functie de incarcare. Deasemenea pe langa vase poti spala si alte elemente de vesela si anume furculite, linguri sau chiar pahare  datorita recipientelor special create in acest sens.

        Nu este deloc zgomotoasa in timpul functionarii avand un nivel al zgomotului estimat la valoarea 51 dB.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 201, 10 seturi, 6 programe, Clasa A+ ,45 cm

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *