Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV53L60EU pret si specificatii tehnice

  • de

       Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV53L60EU este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv incorporabil performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie disponibila la un pret foarte bun. Acum ca vine sezonul rece va fin destul de dificil sa speli vasele zi de zi mai ales daca vei sta cu mainele mai mereu in apa rece de la robinet. Alegand Bosch SMV53L60EU vei castiga destul de mult timp liber pe care il vei petrece cu familia ta in timp ce vasele vor fi spalate intr-un mod profesionist de masina de spalat vase.

    Din punct de vedere tehnic, masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV53L60EU are o capacitate de incarcare de pana la 12 seturi de farfurii fiind perfecta in cazul familiilor mai numeroase si dispune de 5 programe special create pentru a acoperi intreaga gama de cerinte. Nu consuma nici mult fiind incadrata in clasa de consum superioara A++ (consum redus de apa ~ 2100 litri/an – consum redus energetic 258 kW/an). In modul de functionare Bio/Eco aceasta isi va executa programul de lucru la o temperatura a apei de maxim 40 de grade reusind astfel sa faca o economie de energie de pana la 30%. Modul de programare intensiv este recomandat in cazul vaselor cu murdarie greu de scos.

        Alegand functia de programare intarziata, masina de spalat vase va functiona chiar si atunci cand esti plecat de acasa in deplina siguranta respectand programul de lucru setat de tine

       Este dotata cu o multitudine de sisteme de siguranta care vor veghea la fiecare utilizare ca functionarea acesteia sa se desfasoare in deplina siguranta astfel: protectie inundatie – opreste functionarea acesteia in caz ca sunt detectate scurgeri de apa, siguranta impotriva copiilor – blocheaza functiile panoului de comanda, filtru autocuratare – retine impuritatile de dimensiuni mai mari protejand astfel angrenajul intern.

      De remarcat este si sistemul de senzori bine pus la punct care practic va monitoriza aproape tot ce inseamna angrenaj in tot acest dispozitiv modern: asistenta dozare detergent, senzor detectare grad de murdarie, sistem automat de protectie pahare, senzor detectare incarcare, senzor de temperatura etc.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV53L60EU, 12 Seturi, 5 Programe, Clasa A++, 60 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *