Frigider cu 2 usi Beko RDNE350K20X pret si specificatii tehnice

  • de

      Frigiderul cu 2 usi Beko RDNE350K20X este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv frigorific performant dotat cu functii s tehnologii de ultima generatie totul la un pret foarte bun. Arata foarte bine si ca aspect exterior, este spatios iar materialele de calitate din care este realizat inox isi vor pune cu siguranta amprenta pe designul bucatariei tale.

       Frigiderul cu 2 usi Beko RDNE350K20X este eficient si din punct de vedere energetic fiind incadrat in clasa superioara de consum A+ mai economic cu pana la 25% fata de alte frigidere clasice din clasa A. Sistemul de racire NeoFrost va impiedica formarea ghetii in interior astfel ca nu va mai trebui sa opresti functionarea totala a acestuia pentru decongelare. Acest sistem de racire are la baza functia Active Dual Cooling care consta in distribuirea uniforma din mai multe zone de aer rece pentru a se mentine astfel o temperatura constanta in tot volumul acestuia.

        Acesta este foarte incapator avand o capacitate totala de 314 litri din care 241 litri ii revin frigiderului iar restul de 73 litri congelatorului pozitionat in zona superioara. Frigiderul este organizat ca spatiu pe 3 nivele de rafturi rezistente din sticla securizata ce poti fi usor ajustate in functie de dimensiunea alimentelor ce vrei sa le introduci in interior. Ultimul compartiment de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in conditii optime de temperatura si umezeala.

  Congelatorul de capacitate 73 de litri este prevazut cu doua compartimente si are o eficienta de congelare de 3.5 Kg la 24 de ore.

     Sistemul antibacterian reprezinta premisa faptului ca alimentele din interiorul acestuia vor fi protejate tot timpul de bacteriile din exterior  si va preveni astfel aparitia mucegaiului si a mirosurilor neplacute. In cazul unei intreruperi de curent, frigiderul cu 2 usi Beko RDNE350K20X se va dezgheta complet abia dupa 15 ore fiind bine izolat termic. 

    Nu vei avea probleme nici din cauza zgomotului produs de acesta fiind foarte silentios in timpul functionarii (nivel zgomot 43 dB).

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Frigider cu doua usi Beko RDNE350K20X, 314 l, Clasa A+, H 175 cm, Inox

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *