Televizor LED Philips 24PHH5210/88 pret si specificatii tehnice

  • de

      Televizorul LED Philips 24PHH5210/88 este solutia ideala daca esti in cautarea unui televizor nici prea mic dar nici foarte mare ideal pentru o camera de dimensiuni mai mici sau chiar pentru bucatarie pozitionat pe un suport tv de perete. Este un model non Smart ce face parte din gama 2015 dotat cu cele mai noi tehnologii pentru a reda astfel imagini clare si fluide care sa bucure ochii utilizatorului.

        Este construit dintr-ul plastic alb de buna calitate rezistent care se potriveste perfect cu culoarea peretelui si masoara in diagonala 61 cm. Arata foarte bine si din punct de vedere al designului, este subtire, iar ramele de dimensiuni mici sunt practic confundate cu ecranul imens de 61 cm. Imaginile sunt exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni. 

       Sistemul audio integrat format din doua boxe stereo de putere 5 W vor oferi un sunet excelent de o calitate foarte buna, bass puternic si clar.

     Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.

    Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 2 porturi HDMI, port component, port USB 2.0, minijack pentru casti, slot CI+ si iesire audio digitala.  Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Televizor LED Philips, 61 cm, 24PHH5210/88, HD, Clasa A

            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *