Televizor Smart Android LED Sony Bravia 55X8005C pret si specificatii tehnice

     Noul televizor Sony Bravia 55X8005C aduce ca noutate pe piata din Romania incorporarea unui sistem de operare cu Android reprezentand astfel un nou pas in dezvoltarea tehnologica a acestor dispozitive tv. Televizorul Smart LED Sony Bravia 55X8005C face parte din gama televizoarelor Smart de ultima generatie lansate anul acesta dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie totul pentru o experienta a utilizatorului de inalta calitate. 

   Sistemul de procesare al imaginii de la Samsung pune accentul pe fiecare pixel reusind astfel sa reduca la minim nivelul de zgomot si al distorsiunilor al imaginilor ce se succed continuu.

      Sony Bravia 55X8005C este un televizor cu o rezolutie impresionanta UHD 4K care masoara in diagonala nu mai putin de 139 cm. Cei 8 milioane de pixeli ai ecranului UHD sunt de 4 ori fata de ecranului unui televizor Full HD, iar asta inseamna ca vei avea parte de mai multe detalii iar imaginile vor fi mult mai apropiate de realitatea cotidiana. 

    Imaginea de o claritate impecabila este datorata multitudinii de sisteme de corectare si procesare a imagini din dotare printre care:  4K X-Reality Pro, Advanced Contrast, 24p True Cinema, CInema Drive.

       Sistemul audio integrat de tip S-Force Front Surround 3D + Dolby Digital alcatuit din doua canale audio stereo asigura o putere de 20 W. Functia S Force Front ofera o experienta de sunet unica net superioara ce te va invalui din toate directiile (specifica pentru sistemele 5.1 ce se conecteaza la televizor). Clear Phase regleaza fin raspunsul in frecventa al televizorului pentru reproducerea cursiva si ecvhilibrata a tuturor frecventelor: sunete joase si inalte.

      Vine preinstalat cu aplicatii web native, suporta conexiuni cu alte dispozitive mobile sau tableta de tip Smart, Miracast, DLNA si internet prin Wi-Fi. 

     Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.

     Sta bine si pe partea de conexiuni, suporta internet atat prin Wi-Fi cat si LAN, are trei iesiri USB 2.0, 4 porturi HDMI, iesire audio si casti, VGA, Slot CI+, suporta transfer fisiere prin bluetooth etc. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 139 cm, 55X8005C, 4K Ultra HD, Clasa A+