Televizor LED HORIZON 28HL710H pret si specificatii tehnice

  • de

      Cu noul televizor LED HORIZON 28HL710H vei fii in pas cu noua tehnologie asta datorita functiilor si caracteristicilor de ultima generatie apartinand gamei 2015 totul la un pret foarte bun. 

      HORIZON 28HL710H este un televizor mid level destul de bine dotat tehnic ce poate fi utilizat chiar si ca monitor pentru un laptop sau PC asta datorita multiplelor modalitati de conectare externa. Arata bine si din punct de vedere al aspectului, cu un design placut la vedere dat fiind materialele de calitate din care este realizat. Este subtire cu un ecran pus in valoare la maxim datorita ramelor ce ocupa un spatiu destul de redus din suprafata acestuia.

     Display-ul LED de buna calitate masoara in diagonala 71 cm si suporta rezolutii de pana la 1366 x 768 pixeli. Sistemul de procesare al imaginii CMS (Clear Motion Engine) iti va oferi o imagine clara lipsita de imperfectiune, fara blur chiar si atunci cand te uiti la un film sau te joci. Contrastul dinamic de 300 cd/mp ofera un unghi de vizibilitate de pana la 178 de grade chiar si in conditii de luminozitate externa puternica.

      Sunetul este livrat printr-un sistem audio cu o putere RMS de 12W ce beneficiaza de tehnologiile audio:Dolby Digital Plus, Dynamic Bass. 

      Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.

       Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 1 port HDMI, port component, port USB 2.0, minijack pentru casti, si iesire audio digitala.  Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

       De remarcat este si consumul acestuia de numai 33 W mai putin chiar si ca un bec, de aceea daca inca mai folosesti un televizor pe vechea tehnologie CRT iti recomand sa renunti la el deoarece vei observa in timp diferenta la factura de curent.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *