Frigider Arctic AND275+ pret si specificatii tehnice

  • de

     Daca esti in cautarea unui frigider compact si eficient perfect pentru un cuplu tanar aflat la inceput de drum atunci frigiderul Arctic AND275+ este alegerea perfecta. Daca spatiul tau este limitat atunci acesta este solutia perfecta, acest model fiind foarte compact cu doar 159.8 cm in inaltime si 54 cm in latime avand un volum total de 263 de litri.

    Este eficient si din punct de vedere energetic fiind incadrat in clasa energetica A+ cu 24% mai economic fata de produsele din clasa A, frigiderul tau te va ajuta sa reduci factura lunara la energia electrica.

   Arctic AND275+ este un frigider de dimensiuni medii avand un volum total de 259 litri din care 49 litri ii revin congelatorului situat in zona superioara iar restul de 210 litri frigiderului.   
    Spatiul din interiorul frigiderului este impartit pe 3 nivele de rafturi metalice rezistente care pot fi oricand reasezate pentru a modifica spatiu dintre ele pentru a introduce in interior si alimente de dimensiuni mai mari. Ultimul raft de jos este special creat pentru a depozita fructe si legume, zona in care temperatura este mentinuta la o limita optima ce nu scade sub 0 grade. Usa frigiderului este dotata cu mai multi suporti printre care si unul special pentru depozitarea sticlelor de vin sau alte bauturi racoritoare. 

 Congelatorul este exact cu te asteptai spatios si util avand un volum de 49 litri si o eficienta de congelare de aproximativ 3.5 Kg la 24 de ore.

   Garnitura cu protectie antibacteriana va impiedica formarea microorganismelor nedorite precum si a mucegaiului in interior pentru o protectie suplimentare a alimentelor din interior.

Recomandare:

           Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Frigider cu doua usi Arctic AND275+, 259 l, Clasa A+, H 159.8 cm, Alb

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *