Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool AWE 55711 R cel mai bun pret

  • de

        Whirlpool AWE 55711 R este alegerea perfecta deoarece fiind o masina cu incarcare verticala este mult mai comoda la manevrarea rufelor dar si mult mai rezistenta deoarece usa de acces este mult mai putin solicitata fata de modelele cu deschidere frontala. Designul este ultramodern fiind echipata atat cu panoul de comanda cu display LCD iar materialele folosite sunt unele de cea mai buna calitate.

    Whirlpool AWE 55711 R este o masina de spalat cu incarcare verticala avand o capacitate maxima de stocare rufe de pana la 5.5 Kg si o viteza de centrifugare de pana in 1100 rpm. Dimensiunile mici si aspectul slim o recomanda ca fiind ideala pentru apartamentele mici sau acolo unde spatiul de depozitare nu este unul tocmai foarte generos.

      Masina de spalat rufe Whirlpool AWE 55711 R este dotata si cu tehnologia inovativa „Al 6-lea Simt” ce optimizeaza consumul de energie al apei si de detergent la cantitatea de rufe introdusa in interiorul cuvei. Vei putea spala astfel oricand vrei tu fara sa iti faci probleme in privinta consumului.

      Programele de spalare 15 la numar sunt exact ceea ce iti trebuie pentru un spalat cat mai eficient indiferent de tipul de tesatura: program rapid, prespalare, bumbac, lana, sintetice, delicate, clatire intensiva etc. Selectand programul de spalare rapid spalatul hainelor devine o simpla formalitatea acestea fiind gata spalate in maxim 15 de minute. Selectand modul de spalare SuperEco vei reduce consumul de energie cu pana la 40% chiar si in cazul unei incarcari complete. Acesta consta intr-o actiune redusa de rotire si o etapa mai lunga de stoarcere.

       Nu va trebui sa incarci de fiecare data cuva la limita impusa de 6.5 Kg deoarece daca introduci mai putine rufe, senzorii din interior vor detecta cantitatea de rufe din interior si vor optimiza programul de spalare pentru un consum energetic si de detergent mai redus. Senzorul adapteaza chiar si cantitata de apa care va fi folosita in cazul incarcarilor sub limita maxima.

      Aceasta este economica si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A++ avand un consum standard de 0.82 kWh.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici
          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici
Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool AWE 55711 R, 5.5 kg, 1100 RPM, Clasa A++, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *