Laptop Toshiba Satellite L50-B-2CQ pret, caracteristici si pareri

  • de

      Laptopul Toshiba Satellite L50-B-2CQ este special conceput pentru a oferi utilizatorului o experienta de utilizare cat mai placuta la un pret decent. Laptopul Toshiba Satellite L50-B-2CQ face parte din gama 2015 si vine cu ceva modificari din punct de vedere estetic si anume acesta este mult mai subtire, iar plasticul mat de buna calitate nu mai retine amprente.

    Tastatura este bine definita la nivel de taste cu un spatiu suficient de mare intre butoane pentru o fluenta cat mai buna la tastat, nu este zgomotoasa si se simte bine la atingere. Touch pad-ul este generos si include o suprafata multitouch pentru un control excelent.

     Displayul de 15.6 inchi ofera o rezolutie de pana la 1366 x 768 pixeli. Imaginile HD sunt de calitate si se vad excelent chiar si in conditii de luminozitate exterioara.

     Puterea de calcul este data de procesorul Intel cu doua nuclee Intel Core i3 4005U tactat la o frecventa de 1.7 Ghz , memoria RAM de 4Gb si spatiul de stocare de 500 Gb. De retinut este si faptul ca acesta mai dispune de inca un slot liber pentru memoria RAM astfel ca pe viitor ii mai poti adauga inca 4Gb pentru un viitor upgrade.

        Placa video dedicata AMD Radeon R5 M230 de 1 Gb reprezinta cireasa de pe tort ce pune in valoare la maxim performantele tehnice a acestui laptop oferind o experienta gaming de nivel inalt. Poti viziona astfel chiar si filme sau seriale in formate de tip BluRay sau Full HD fara a avea probleme ca imaginea sa sacadeze.

     Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet 100 Mbs, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 2 porturi USB 3.0, 1 port USB 2.0 si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 

     Bateria de capacitate mare cu 6 celule ii va oferi acestuia o autonomie ridicata de pana la 4-5 ore in conditii de utilizare medie

Recomandare:

        Toshiba Satellite L50-B-2CQ  este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta de utilizare decenta: Vezi oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *