Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C61000 pret, caracteristici si pareri

  • de

     Zilele acestea ma gandeam sa imi cumpar o noua masina de spalat si uite asa am dat de masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C61000, foarte bine dotata din punct de vedere tehnic si disponibila la un pret foare bun. Vechea masina de spalat a fost tot un Whirlpool asa ca de ce nu am zis sa merg tot pe aceiasi marca si astfel am decis sa o achizitionez.

     Am fost convins in primul rand de aceasta tehnologie inovatoare cu care vine in dotate si anume ” Al Saselea Simt” tehnologie care optimizeaza consumul de energie apa si detergent in functie de cantitatea de rufe care o introduci in cuva. Astfel ca sa spunem ca am un tricou preferat pe care vreau sa il spal si sa il port a doua zi, il pun repede in masina de spalat iar aceasta va optimiza un consum adecvat de apa, energie si detergent corespunzatoare cantitatii de rufe din interior. Acest lucru este posibil datorita senzorilor de mare precizie plasati in interiorul cuvei.

     Din punct de vedere tehnic Whirlpool AWO/C61000 are o capacitate totala de incarcare de pana la 6 Kg si pana la 1000 rpm suficient ca rufele tale sa arate impecabil dupa spalare. Aceasta este economica si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A++. 

     Display-ul LCD iti va oferi informatiile de care ai nevoie referitoare la programul de functionare si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de functionare.

     Programele de spalat 10 la numar acopera o arie larga de necesitati dupa cum urmeaza: program bumbac, jeans, lana, usor de calcat, program consum redus, delicate, sintetice, clatire intensiva etc. Cu programul special rapid 30 de minute, rufele tale vor arata impecabil intr-ul timp record de maxim 30 de minute.

    Tehnologia inovatoare Clean+ optimizeaza functionarea masinii de spalat ca aceasta sa ofere performante extraordinare chiar si in cazul in care veti selecta un mod de spalare la o temperatura mult ma mica cuprinsa intre 40-60 de grade cu o economie la energia electrica de pana la 40%.

    Cu optiunea programare intarziata vei putea preseta ora de inchidere a unui ciclu de spalat sau chiar programa masina de spalat sa functioneze intr-un anumit interval de timp.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO/C61000, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Display LCD, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *