Laptop Asus X555LJ-XX443D pret, caracteristici si pareri

  • de

     Asus X555LJ-XX443D este un laptop performant cu dotari de top ce se regaseste in cea mai noua serie X55 de la Asus din gama 2015. Cei de la Asus au lucrat intens in ultimul timp si la partea de estetica lucru vizibil si la modelul Asus X555LJ-XX443D ce se remarca prin materialele de calitate fiind realizat dintr-un plastic rezistent care aparent poate sa se asemene cu aluminiu daca il privim de la distanta. 

    Mi-a placut si cum sunt asezate tastele avand un spatiu destul de ok daca vrei sa il folosesti la munca de birou unde ai de redactat texte sau chiar si pe partea de gaming.

    Display-ul de buna calitate masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta rezolutii HD de 1366 x 768 pixeli. Testat in conditii de luminozitate exterioara acesta se comporta foarte bine avand un unghi de vizibilitate foarte larg. Ca majoritatea laptopurilor de la Asus sunetul este unul de tip stereo si beneficiaza de tehnologia Asus SonicMaster.
    Puterea de procesare este data de procesorul cu doua nuclee Intel i3 5005U tactat la o frecventa de 2.0 Ghz ce beneficiaza de cele mai noi tehnologii ale arhictecturei Brodwell. Memoria RAM de 4 Gb DDR3 are o frecventa de functionare de 1600 Mhz fiind capabila sa duca la detalii maxime cele mai noi jocuri aparute pe piata. 
    Laptop-ul Asus X555LJ-XX443D  vine dotat cu placa video dedicata Nvidia GeForce 920M de 2Gb fiind capabil sa ruleze cele mai pretentioase jocuri la detalii maxime. E alegerea perfecta daca urmariti un laptop pentru gaming sau grafica avand o configuratie echilibrata ce suporta cam tot ce e pe piata la ora actuala. 
    Acumulatorul Li-On de capacitate 2 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 4 ore in conditii de utilizare medie. 

    Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 1 Gb, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 3 porturi USB 3.0 si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 

Recomandare:

        Laptop Asus X555LJ-XX443D  este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta gaming foarte buna: 
Vezi oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *