Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 81400 cel mai bun pret

  • de

     Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 81400 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie, totul la un pret foarte bun. Materialele de calitate din care aceasta este construita pun in evidenta aspectul modern si elementele de design de bun gust ce se vor integra perfect in aspectul general al locuintei tale.

    Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 81400 este dotata si cu tehnologia inovativa „Al 6-lea Simt” ce optimizeaza consumul de energie al apei si de detergent la cantitatea de rufe introdusa in interiorul cuvei. Vei putea spala astfel oricand vrei tu fara sa iti faci probleme in privinta consumului.

   Ai parte si de un panou de comanda foarte bine dotat in privinta optiunilor cu un display LCD unde vei primi informatii cu privire la programele in lucru precum si informatii ce tin de timpul pana cand programul de functionare se incheie.

   Capacitatea maxima de incarcare a cuvei este de 8 kg fapt ceea reprezinta un avantaj pentru familiile numeroase deoarece o veti folosi mai rar iar atunci cand veti spala veti folosi o cantitate mai mare de rufe astfel economisind timp si resurse. 

   Viteza maxima de centrifugare este de 1400 rpm. Din punct de vedere energetic aceasta este extrem de eficienta avand un consum redus de energie electrica fiind clasata in clasa de consum A+++. 
    Cu ajutorul programelor prestabilite al saselea simt aceasta masina de spalat va selecta un program mixt care va optimiza spalarea in functie de tesatura si culoarea rufelor
    Aceasta masina de spalat este dotata cu functii de siguranta care detecteaza anumite probleme ce pot aparea in timpul spalarii cum ar fi:

            – usa masinii de spalat este deschisa
            – nu exista apa suficienta
            – erori din punct de vedere al componetelor electrice

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 81400, 6th Sense Colours, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *