Masina de spalat rufe Samsung WW60J3283LW pret si specificatii tehnice

  • de

     Masina de spalat rufe Samsung WW60J3283LW este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat performanta dotata cu functii si tehnologii de ultima generatie totul la un pret foarte bun. Ai parte de cea mai buna experienta pentru a spala rufele eficient intr-un dispozitiv modern, fiabil realizat din materiale de calitate.

     Aceasta experienta extraordinata este completata de panoul de comanda foarte usor de utilizat dotat cu display LCD unde vei primi informatii cu privire la functiile si programul in lucru precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de spalare.

    Din punct de vedere tehnic aceasta este caracterizata prin faptul ca are o capacitate de stocare rufe de pana la 6 Kg si o viteza de centrifugare de 1200 rpm suficient ca hainele sa arate impecabil. Aceasta este si economica fiind incadrata in clasa de consum energetica A++ avand un consum de energie electric foarte mic (0.83 kWh).

    Programele de spalat, 15 la numar acopera o arie larga de necesitati dupa cum urmeaza: program bumbac, jeans, lana, usor de calcat, program consum redus, delicate etc. Nu este nevoie neaparat sa incarci de fiecare data cuva cu rufe pana la refuz deoarece in cazul in care cantitatea de rufe este mai mica, masina de spalat isi va optimiza atat consumul de energie, apa si deterget la cantitatea de rufe detectata de senzori.

     In modul de functionare Baby Care rufele vor fi clatite suplimentar pentru a fi eliminate cu succes pana si cele mai fine particule de detergent, functie recomandata persoanelor suferinde de alergi dar si in cazul rufelor celor mici. 

     Cu optiunea Final intarziat vei putea preseta ora de inchidere a unui ciclu de spalat sau chiar programa masina de spalat sa functioneze intr-un anumit interval de timp.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe Samsung WW60J3283LW, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *