eBook Reader Kindle Glare Free la reducere eMag

  • de

     Daca cititul e unul dintre pasiunile tale iti recomand noul eBook Reader Kindle Glare Free cu ajutorul caruia vei putea lua dupa tine un numar mai mare de carti in calatorii.

     Noul ebook Kindle Glare Free vine cu un display de 6 inchi de foarte buna calitate dotat cu o interfata de tip touch screen pentreu o experienta de utilizare cat mai placuta. 

     Display-ul imita aproape la perfectie hartia fara reflexii chiar si in lumina directa. Capacitatea de stocare este de 4 Gb in care puteti stoca cateva mii de carti. Procesorul din dotare este ultrarapid trecerea de la o pagina la alta realizandu-se foarte rapid. Daca ai nevoie de un spatiu mult mai mare de stocare exista si posibilitatea de stocare date in cloud, serviciu oferit gratuit de catre cei de la Amazon.  Suporta conectare la retele de internet de mare viteza prin Wi-Fi.

    Este usor mic, chiar mai mic ca o carte, incape in buzunar sau in bagajul de calatorii. Odata incarcat, bateria va tine saptamani. Iti poti descarca cartile favorite foarte usor direct de pe internet prin Wi-Fi. 

    Recunoaste majoritatea formatelor de pe piata, trecerea de la un format la altul realizandu-se simplu cu ajutorul unui soft de conversie. 

Recomandare:

          E alegerea perfecta daca doresti un dispozitiv complet si performant care satisface pana si cele mai exigente gusturi: Vezi oferta pret

Daca ai noroc zilele acestea il poti gasi la reducere de pret, acesta fiind inclus intr-o campanie de reduceri avand un discount semnificativ: Verifica reducere

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *