Combina frigorifica Arctic ANK356-4+ pret si specificatii tehnice

  • de

      Combina frigorifica Arctic ANK356-4+ este un dispozitiv frigorific de capacitate mare ce beneficiaza de cele mai noi tehnologii de pe piata totul la un pret foarte bun. Arata bine si la exterior lucru impus de materialele de buna calitate din care este realizata avand un aspect ce urmeaza mai degraba liniile clasice in care culoarea alba predomina.

     Arctic ANK356-4+ are un volum net de 331 litri din care 205 litri ii revin frigiderului iar restul de 126 litri congelatorului. Aceasta se remarca si din punct de vedere energetic cu un consum mic de energie electrica de numai 297 kWh fiind incadrata in clasa de consum A+. Clasa energetica A+ ofera o economie de energie de pana la 24% mai mica fata de aparatele frigorifice din clasa A. 
        Frigiderul este compartimentat pe 4 rafturi din sticla securizata foarte rezistenta la greutate ce poate fi oricand glisata sau repozitionata in functie de dimensiunile alimentelor ce doriti sa le introduceti in interiorul acestuia. Deasemenea in dreptul fiecarui raft acesta are suporturi pentru bauturi racoritoare/apa pe fiecare nivel de pe usa. In partea de jos a frigiderului acesta este dotat si cu un compartiment special pentru fructe si legume la temperatura constanta. 
        Desi un pic mai mic ca dimensiune congelatorul este si el compartimentat tot pe 4 nivele de rafturi spatioase care la fel pot fi glisate sau reasezate pentru a mari spatiul dintre ele.
          Combina frigorifica Arctic ANK356-4+ este dotata cu mai multe functii:

Fast Freeze XL – combina frigorifica functioneaza la capcacitate maxima pentru a congela in cel mai scurt timp posibil
Garnitura antibacteriana – garnitura usilor contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor si a mucegaiului

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de
 aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Combina frigorifica Arctic ANK356-4+, 331 l, Clasa A+, H 201 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *