Lada frigorifica Heinner HCF-306A+ Review

  • de

      Heinner HCF-306A+ este o lada frigorifica de capacitate mare, un dispozitiv performant foarte bine vandut pe site-urile de specialitate disponibil la un pret foarte bun. Poate fi utilizat atat in spatiul locuintei dumneavoastra cat si in cadrul unui magazin unde puteti stoca diferite produse perisabile in conditii de temperatura excelente. 

      Heinner HCF-306A+ este o lada frigorifica de capacitate mare de pana la 306 litri incadrata in clasa de consum A+. Dispune de un termostat mecanic reglabil foarte precis pentru reglarea temperaturii interioare.

     Lada frigorifica este dotata cu un sistem cu avertizare sonora in cazul in care ati uitat usa deschisa. Cu functia Fast Freeze vei obtine rezultatele dorite in cel mai scurt timp posibil, combina frigorifica lucrand la capacitate maxima pentru a congela alimentele intr-un timp cat mai scurt posibil. 
     De retinut este si faptul ca aceasta este foarte silentioasa avand un nivel al zgomotului de aproximativ 45 dB.

Recomandare:

      Este alegera pefrecta daca iti doresti un dispozitiv frigorific care sa faca fata cu brio temperaturilor de afara, performant si disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret

     Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret: Verifica pret redus 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *