Sari la conținut

Review – Masina de spalat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 C

  • de

       Indesit IWSNE 61253 C este una dintre cele mai bune masini de spalat in aceasta gama de pret fiind dotata cu majoritatea functiilor de spalat pentru o eficienta excelenta totul la un pret foarte bun. Arata bine si la exterior cu un design SLIM usor de integrat chiar si in spatiile mai putin generoase. Panoul de comanda este dotat cu display LCD, are o capacitate de stocare rufe de pana la 6 Kg si o viteza de centrifugare de pana la 1200 rpm.

       Nu vei avea probleme nici dn punct de vedere al consumului energetic, fiind un model economic, chiar neasteptat de bun la acest pret incadrata in clasa de consum A+++.

       Este bine dotata si pe partea de programe de spalare acoperind o gama larga de necesita printre care: program extra clatire, jeansi, lana, usor de calcat, sport, delicate, sintetice, etc. O alta functie interesanta este reprezentata de faptul ca aceasta isi adapteaza consumul de apa si energie in functie de cantitatea de rufe introdusa in cuva, astfel ca vei putea spala chiar si cantitati mai mici de rufe mult mai economic din punct de vedere al consmului de apa si energie electrica.

     Masina de spalat Indesit IWSNE 61253 C este dotata cu mai multe functii printre care:

Energy Saver – cu aceasta optiune activata veti putea economisi pana la 70% 
Delay Time – puteti programa masina de spalat sa functioneze chiar si atunci cand nu sunteti acasa
Eco Time – aceasta functie este utila in special cand doriti sa spalati o candtitate de rufe mai mica fata de capacitatea maxima a masinii intr-un interal de timp mult mai mic.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *