REVIEW – Whirlpool AWE 55208 masina de spalat rufe performanta

  • de

     Whirlpool AWE 55208 este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala usor de utilizat chiar si de cei incepator in domeniu dotata cu destule functii pentru un spalat cat mai eficient. Designul exterior urmareste cam aceleasi linii ca majoritatea modelelor cu incarcare verticala fiind unul simplu.

      Are o capacitate de incarcare rufe de pana la 5.5 Kg si o viteza de rotatie de 800 rpm. Este eficienta si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A+

     Programele de spalat 15 la numar acopera o arie larga de necesitati dupa cum urmeaza: program rapid (15 minute), program bumbac, program lana, sintetice, delicate etc. Functia speciala Eco Bail cu care masina de spalat este inzestrata va realiza un dozaj perfect echilibrat in functie de incarcarea cu rufe a cuvei eliminand astfel pierderile de detergent inutile atunci cand nu e cazul.

     Sistemul automat de detectie spuma va optimiza functionarea si timpii de rotatie ai masinii de spalat in functie de nivelul de spuma din interior. Astfel ca senzorii cu care aceasta masina de spalat este dotata vor detecta nivelul de spuma in timpul spalarii optimizand astfel numarul de rotatii necesar pentru o spalare eficienta la un consum energetic minim.

 Recomandare:

         Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

         Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

        Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool AWE 55208, 5.5 kg, 800 RPM, Display LED, Clasa A+, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *