Frigider Arctic AND296+ alegerea perfecta

  • de

      Arctic AND296+ este un frigider de dimensiuni medii perfect pentru tine si familia ta, cu un consum energetic mic disponibil la un pret foarte bun. Se va integra perfect in casa ta datorita dimensiunlor de aproximatic 162 cm in inaltime si 60 cm atat in lungime cat si in latime.

     Arctic AND296+ are o capacitate de stocare alimente de pana la 278 litri din care 209 litri ii revin frigiderului iar restul de 69 litri congelatorului pozitionat in partea superioara. Este eficient si din punct de vedere energetic fiind incadrat in clasa de consum A+ ce asigura o economie de curent electric de pana la 25% fata de alte dispozitive frigorifice din clasa A simplu.

     Spatiul interior este ocupat de 3 nivele de rafturi rezistente in dreptul carora pe usa gasim alte 3 suporti de usa cate unul in dreptul fiecarui nivel. Ultimul nivel de jos este reprezentat de compartimentul special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor.

    Congelatorul de capacitate 69 de litri are o eficienta de congelare de aproxitativ 4Kg la 24 de ore. In cazul unei pene de curent specialistii Arctic estimeaza o perioada de pana la 19 ore pana cand intregul frigider va fi dezghetat complet.

     Garnitura antibacteriana reprezinta inca un element cheie in pastrarea alimentelor in interior in cele mai bune conditii, aceasta avand rolul de a impiedica formarea mucegaiului si a bacteriilor in interior asigurand un mediu optim si curat.

     Nu ar trebui sa iti faci probleme nici din punct de vedere al zgomotului produs in timpul functionarii acestuia deoarece este foarte silentios (nivel zgomot 52 dB).

Recomandare:

Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

  
Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Frigider cu doua usi Arctic AND296+, 278 l, Clasa A+, H 162 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *