Arctic ANK366NFS+ combina frigorifica performanta

        Arctic ANK366NFS+ se remarca inca de la prima vedere printr-un finisaj elegant dat de materialele de calitate din care aceasta este confectionata unde culoarea gri metalizat care predomina sugereaza clasa premium din care aceasta face parte. Arctic ANK366NFS+ este o combina frigorifica practica dotata cu tehnologii de varf perfecta pentru o familie numeroasa. 

      Sistemul de racire No Frost previne formarea ghetii in cele doua compatimente si asigura un nivel optim de umiditate. Mai mult tehnologia Air Flow Dual Tech pe baza de curenti de aer multidirectionali impiedica amestecul mirosurilor in cele doua compartimente frigorifice respectiv deshidratarea alimentelor.

     Din punct de vedere energetic Arctic ANK366NFS+ se remarca prin consumul energetic mic facand parte din clasa de consum A+. Volumul total a acestei combine frigorifice este de 321 de litri din care 231 de litri ii revin frigiderului iar restul de 90 de litrii congelatorului. Frigiderul este compartimentat pe trei rafturi rezistente, care pot fi glisate astfel incat sa puteti pune cu usurinta alimente de diferite dimensiuni.
     Deasemenea Arctic ANK366NFS+ dispune si de tehnologia No Frost, astffel ca in interior nu se va forma gheata iar temperatura va fi mentinuta la un nivel constant.       Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. 
     Combina frigorifica Arctic ANK366NFS+ beneficiaza de numeroase functii cum ar fi: Eco Frost Free (sistem de congelare rapida), Eco Dual Balance (previne amestecarea mirosurilor in compartimentele din interior), Eco Breeze (sistem ce prelungeste timpul de conservare al alimentelor), Eco Fresh (prezent in compartimentul cu temperatura in jurul valorii de 0 grade pentru produsele perisabile precum carnea cruda si lactatele). 
    Arctic ANK366NFS+ este prevazuta si cu functia EcoBuzz, astfel atunci cand uitati o usa deschisa, va va anunta acustic pana cand reveniti si o inchideti. 

Recomandare:

          Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Combina frigorifica Arctic ANK366NFS+, 321 l, Clasa A+, Full No Frost, H 201 cm, Silver