Sari la conținut

Review: Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD90T634DBE/S7

  • de

     Samsung se remarca prin varietatea de produse pe care le pune la dispozitia utilizatorilor, iar electrocasnicele se afla printre acestea. Masina de spalat cu uscator Samsung WD90T634DBE/S7 de culoare alba mat este alegerea inspirata daca iti doresti o masina de spalat cu uscator performanta dotata cu tehnologii de ultima generatie si economica din punct de vedere al consumului. Aparatul prezinta o constructie solida avand urmatoarele dimensiuni: (IxLxA cm) 85 x 60 x 65 si greutatea de 68 Kg astfel ca aceasta nu va ocupa prea mult spatiu acolo unde va fi montata. Samsung este dotat si cu un motor Inverter, ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Acest motor inverter, a caror constructie a permis eliminarea periilor de carbon, introduce un set de avantaje sesizabile inca de la prima utilizare: nivel de zgomot redus, absenta vibratiilor, control imbunatatit al turatiei si eliminarea emisiilor electromagnetice. Toate aceste avantaje sunt dublate de durabilitatea si robustetea ansamblului din care au fost eliminate elementele supuse uzurii, periile de carbon. Acest motor fiind proiectat tehnologic pentru a beneficia de durabilitate maxima in utilizare, sustinut si de o garantie de 10 ani din partea companiei. Datorita acestei tehnologi se asigura o functionare ultra-silentioasa de 59 dB la spalare, 72 dB la centrifugare si 59 dB la uscare, ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. In acest caz avem de-a face cu o masina de spalat economica si din punct de vedere al consumului energetic fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A la spalare/uscare si clasa B la centrifugare, cu umiditatea reziduala de 44%. Viteza acestui tip de motor de curent alternativ este controlata si prin modificarea frecventei, ceea ce se face în mod obisnuit cu un variator de frecventa.

Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD90T634DBE/S7, 9 kg Spalare, 6 kg Uscare, 1400 RPM, Clasa B/E, AI Control, Auto Dispenser, Super Speed 59, Steam, Motor Digital Inverter, Wifi, Alb

     Capacitatea maxima de incarcare a acestui model este de 9 Kg la modul spalare si de uscare de 6 Kg, iar cele 1400 de rpm. asigura o spalare eficienta. Samsung are tehnologia Turatie variabila sau excludere centrifugare unde poti alege numarul de rotatii potrivit tipului de haine folosit si programului preferat, fara centrifugare sau de la minim 400 rot/min la maxim 1400 rot/min. Samsung are un sertar special conceput pentru alimentare cu detergent solid, lichid si balsam. Uscatorul de la acest model functioneaza pe baza de condensare unde condensul se strange intr-un vas care va trebui sa fie golit dupa fiecare utilizare a uscatorului. 

Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD90T634DBE/S7, 9 kg Spalare, 6 kg Uscare, 1400 RPM, Clasa B/E, AI Control, Auto Dispenser, Super Speed 59, Steam, Motor Digital Inverter, Wifi, Alb

     Panoul de comanda situat in partea superioar, este prevazut cu un ecran LCD cu control electronic, avand urmatoarele functii: amanare pornire de la 1 – 19 h, afisare timp estimativ ramas, selectare centrifugare. In jurul butonului rotativ de selectie exista pictograme sugestive pentru fiecare tip de program, iar cu ajutorul actionarilor puteti face orice modificari ale parametrilor implicati in ciclul de spalare. Cu butonul de centrifugare apasati pentru a modifica turatia de centrifugare in 5 trepte sau fara centrifugare, pentru ciclul de spalare accesat. Cu butonul de temperatura il folosim pentru a modifica temperatura apei pentru ciclul curent. Cu butonul de clatire suplimentara il folosim pentru a modifica numarul de clatire de maxim 5 faze, pentru ciclul de spalare curent. Iar cu butonul de clatire (0) procesul de clatire finala este suspendat. Cu butonul Dry Level apasati acest buton pentru a selecta optiunea de uscare corespunzatoare. Butonul Delay End va permite sa setati ora de finalizare a programului curent. Cu butonul Pornire/Pauza il folositi pentru a porni sau a opri o operatiune. Iar cu butonul On/Off porniti sau opriti masina. Apasand butoanele masina genereaza si un sunet de confirmare. La acest model puteti activa sau dezactiva sunetul generat la apăsarea butoanelor. Setarea va ramane activa si dupa ce reporniti masina. Pentru a dezactiva sunetul, apasati si mentineti apasat simultan butoanele Rinse de clatire si Spin centrifugare timp de 3 secunde. Pentru a activa din nou sunetul, tineti apasat din nou butoanele timp de 3 secunde. Sistemul electronic al masinii poate rezista la fluctuatii de tensiune de pana la 400 V.

       De pe panoul de comanda puteti seta pana la 5 operatii de limpezire, in functie de ciclul de spalare. Pentru a modifica temperatura apei avem 5 optiuni de temperatura (20, 30, 40, 60, 95)℃. Cu butonul Delay End (intarziere finalizare) acest model va permite sa setati ora de finalizare a programului curent. Programul Child Lock permite blocarea butoanelor masinii de spalat cu uscator pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de spalat, fara ca sa fie supravegheati permanent. Unele rufe mai putin murdare care necesita o simpla reimprospatare, poti fi trecute printr-un proces de igienizare si improspatare folosind tehnologia Air Wash. Aceasta igienizeaza si elimina mirosurile din hainele tale, fara apa sau detergent. Aerul extrem de fierbinte elimina mirosurile neplacute, precum si 99,9% din bacterii fara a afecta tesaturile. Imediat dupa acest proces, hainele tale vor fi gata de purtat din nou. 

Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD90T634DBE/S7, 9 kg Spalare, 6 kg Uscare, 1400 RPM, Clasa B/E, AI Control, Auto Dispenser, Super Speed 59, Steam, Motor Digital Inverter, Wifi, Alb

     In stanga panoului de comanda se afla sertarul cu 3 compartimente pentru detergent solid, lichid si balsam, cu un dispozitivul ce ofera posibilitatea de a utiliza la spalare detergent lichid sau concentrat, in functie de preferinta utilizatorului. Display-ul LCD va fi cel care iti va oferi toate informatiile despre procesul de uscare sau spalare initiat. Tot de aici te vei informa referitor la timpul estimativ pana cand programul ales este finalizat. La fel vei observa etapa de spalare si uscare in care se afla rufele tale, temperatura apei si nivelul de centrifugare ales. Masinile de spalat Samsung devin acum unele conectate la tehnologia AI, atunci cand exista o conexiune la internet. Poti fi controlate direct de pe telefon, iar unele actiuni pe care le poate lua utilizatorul, pot fi sugerate inclusiv de un robot AI. Atunci cand sunt folosite programele de spalat sau cele de uscare rufe, poti indica in aplicatie ce tip de material urmeaza sa introduci la interior. In functie de aceste date, functia de AI control va alege cel mai bun ciclu de spalare si uscare pentru tipul de rufe selectat.

    Acest model afiseaza un timp estimativ pentru finalizarea programului. Acest timp afisat pe display, adesea este posibil sa sufere schimbari in timpul programului de spalare. Acest timp este modificat automat de catre masina in cazul in care aparatul considera ca este necesar un timp mai mare sau mai mic pentru spalare sau centrifugare. Aceasta modificare se face in functie de presiunea sau temperatura apei dar si in functie de articolelele de imbracaminte introduse in tambur. Aceasta modificare automata a timpului de spalare, este in beneficiul nostru, programul de spalare finalizandu-se astfel in parametrii proiectati.

     Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent polipropilena iar tamburul Swirl+ este din otel inox cu o capacitate de 84 de litri, avand diametrul hubloului de dimensiune generoasa Deschiderea hubloului se realizeaza la 135 de grade iar pentru mai multa vizibilitate la interior interiorul este si iluminat. Senzorul pentru cantarirea rufelor ne permite sa adaptam consumul energetic si cel de resurse in functie de cantitatea de rufe introdusa la interior. Atunci cand ai mai putine rufe la interior, consumul de resurse energetice la fel si detergentul necesar va fi consumat in cantitati mai mici, in raport cu acest sens. Sistemul de controlul al balansului iti permite sa reglezi cantitatea de rufe in cuva astfel incat greutatea sa fie una echilibrata in tot volumul sau. Prin echilibru se obtine un proces de uscare sau spalare mai eficient, evitandu-se zgomotele de fond. Functia de recunoastere a spumei reziduale calculeaza densitatea spumei rezultate din amestecul detergentului cu apa. In functie de detergentul folosit, spuma este generata mai repede sau dupa un timp mai indelungat. Doar dupa ce se obtine cantitatea de spuma recomandata, masina de spalat trece la urmatorul stadiul al procesului de spalare rufe. Masina de spalat Smansung isi adapteaza consumul de apa in mod automat in functie de nivelul de incarcare. 

     Grila formata din cele 25 programe de spalare si de uscare este usor de accesat si intuitiva si cuprinde majoritatea optiunilor disponibile pe o masina de spalat si de uscat. Incarcarea cu rufe a masinii de spalat poate varia in functie de volumul sau tipul tesaturii. Datorita sistemului automat de reglare a consumului de apa, aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, pentru obtinerea celor mai bune performante de spalare si consum energetic. Acest model are prevazut o rezistenta electrica ceramica Ceramic Heater, avand mai putina depunere de calcar pe rezistenta, ce asigura o mai buna protectie impotriva coroziunii. Tamburul cu sistem de iluminare, cu margini finisate in forma de diamant, este este dotat cu tehnologia Quick Drive ce reduce timpul de spalare cu pana la 50% iar utilizarea de energie electrica cu 20%, fara a compromite performanta de curatare. Acest tambur unic cu tehnologia Q-Drum are partea din spate mobila, ce actioneaza ca un pulsator, miscand apa in directii diferite fata de miscarea normala a tamburului, asigurand prin barbotare o spalare rapida, eficienta si delicata a hainelor. Acest model a fost testat fata de o masina clasica rezultand economi de timp in ciclul de spalare de 50% la modul de spalare bumbac la 40℃, la incarcare partiala. Performanta de spalare la acest test este cuprins intre ±3% si cu pana la 20% economie de energie in acelasi ciclu de spalare, bazat pe date de testare Intertek.        Acest model detine tehnologia Air Bubble Wash unde milioane de bule de aer vor patrund in fibre si apoi se vor disperseaza pentru a genera energie de impuls, spaland eficient rufele, chiar si in apa rece. Datorita acestor bule, se va reduce frecarea atat dintre haine cat si dintre haine si tambur, astfel tesatura hainelor va fi protejata. Bulele activeaza detergentul, astfel ca acesta penetreaza rapid materialul si elimina murdaria cu usurinta, chiar si in apa rece la temperatura de 15°C. Daca spalam mai multe încarcaturi, una dupa alta, fara modificarea setarilor, nu mai avem nevoie să reprogramam ciclul de fiecare data. In plus acest model dotat cu tehnologia pete dificile inlatura o varietate de pete dificile cu ajutorul tehnologiei bulelor de aer. Hainele sunt inmuiate bine in bule, astfel ca petele sunt inlaturate in mod eficient. Aceasta adauga o faza suplimentara la ciclul de spalare normala, unde bulele de spuma patrund adanc in tesatura, astfel incat petele sunt desprinse si indepartate in mod eficient. Acest model cu tehnologia Fuzzy Logic inteligent datorita procesorului incorporat si a senzorilor din dotare recunoaste automat cantitatea de rufe, dozand cantitatea corecta de detergent si timpul de spalare. Deci, indiferent ce spalam, obtinem intotdeauna cea mai buna ingrijire a rufelor. Datorita tehnologiei Add Wash din dotare, ce are prevazut o usa de acces suplimentara in hubloul masini, acest model vă permite să adăugați simplu și rapid articolele uitate, după ce ciclul de spălare a început deja si temperatura din interiorul tamburului este mai mica de 50℃. De asemenea, puteți adăuga cu ușurință rufe spălate de mână, pe care doriți doar să le clătiți sau să le uscați prin stoarcere. Cand indicatorul de pe panoul de comanda Add Wash este pornit, puteţi opri functionarea masinii si puteti adauga rufe suplimentare sau balsam în tambur. Usa de adaugare se deschide la un unghi de 130° pentru un acces simplu.

      Cu ajutorul tehnologiei Eco Drum Clean se va putea mentine masina de spalat curata, precum si 99,9% dintre bacteriile care cauzeaza mirosuri neplacute, la fiecare 40 de cicluri de spalare. Functia foloseste o procedura de inmuiere, vibrare si centrifugare la viteza maxima, fara a fi necesar sa utilizati detergenti sau substante chimice. In plus, procesorul va anunta automat atunci cand tamburul are nevoie de curatare.

Curățare și igienizare      In plus prin tehnologia Air Wash mai la indemana, din dotarea acestei masini, la fel igienizeaza si elimină mirosurile neplacute din hainele pe care le purtati zi de zi. Astfel, ca articolele de imbracaminte vor avea intotdeauna un miros proaspat si fara agentii patogeni, mai ales in perioadele epidemiilor de gripa. Tehnologia cu aer foarte fierbinte elimină mirosurile si bacteriile, nemai fiind nevoie sa opariti hainele cu apa fierbinte sau să folositi substante chimice scumpe, care pot avea si efecte nocive. 

   Acest model este echipata cu functia inovatoare Q-rator ce este o aplicatie de management al acestui model. Cu aceasta aplicatie iti poti folosi noua ta masina de spalat mai eficien. In sectiunea data de aplicatia Recomandari poti gasesti rapid ciclul optim de spalare pentru fiecare tip de material textil. La sectiunea Planificator aplicatia iti permite sa administrezi orele de finalizare ale ciclului de spalare pentru a-ti optimiza programul zilnic. Iar la functia Asistent procesorul identifica si ofera solutii pentru eventualele probleme aparute in timpul ciclului de spalare. Aplicatia Recomandari stocheaza datele, preferintele si modul de utilizare, pentru a sugera cele mai utile optiuni utilizatorului. Ciclul de spalare recomandat este bazat doar pe durata programului si poate sa nu fie potrivit pentru toate materialele sau tipurile de murdarire al articolelor ce sunt spalate. Pentru a beneficia de aceasta functie este necesar un cont in aplicatia Samsung si o conexiune WiFi, aplicatia care este disponibila pe dispozitive Android si iOS.

     Funcţia Memo programul preferat datorita procesorului puternic stochează in memoria aparatului programele de spalare/uscare preferate si refolosite, atunci cand avem nevoie din nou de ele. Este suficient să apasam pe butonul de pornire si sa repetam programul preferat si memorat. Iar sistemul special anti-scurgere cu furtun Aqua Stop cu protecţie 100% protejeaza masina de spalat/uscat impotriva inundatiilor neplacute, pe care nici o femeie nu le doreste de la o masina de spalat moderna.

     Poti alege intre cele 25 programe predefinite pentru o spalare si uscare cat mai eficienta: extra-clatire, mixt, delicate, sintetice, bumbac, lana, spalare manuala, spalare rapida etc. Programele speciale ale masini Samsung sunt: Spalare/uscare zilnica, unde acest program practic si util pentru spalarea si uscarea rufelor ce necesita a fi spalate cu o frecventa zilnica timp de 54 minute, asigura performante optime la uscarea a 5 kg de: (perne din bumbac, prosoape din bumbac, perne din material sintetic/amestec, camasi din material sintetic/amestec.Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD90T754DBX/S7, Spalare 9 kg, Uscare 6 kg, 1400 RPM, Clasa B, QuickDrive, AI Control, Add Wash, Super Speed 39, Steam, Motor Digital Inverter, Wifi, Inox     Iar la cantitatii mai mici de rufe programul de Spalare rapida este o solutie perfecta pentru un program aglomerat. Cu acest program super rapid de 15 minute poti spala hainele mai putin murdare rapid si eficient. Programul se deruleaza la o cantitate de maxim 2 Kg de rufe. Programul de spalare Daily Wash este utilizat frecvent pentru articole cum ar fi lenjeria de corp si camasi. Acest program se deruleaza la o cantitate de maxim 4 Kg de articole. Programul Baby care este perfect pentru hainele bebelusilor, deoarece le va clati foarte bine. Copiii au pielea foarte sensibila si nu trebuie sa ramana detergenti pe hainele lor. Tot pentru acest scop a fost creat si programul Clatire intensiva. La acest program se adaugă maxim 5 cicluri de clătire în plus faţă de cel de după ciclul principal de spălare. Este diminuat astfel riscul afecţiunilor caracteristice unei piei sensibile (în cazul bebeluşilor sau a alergiilor etc) datorate unor eventuale resturi de detergent. La aceasta masina cu o singura atingere de buton, tehnologia Bubble Soak inlatura o varietate de pete dificile. Hainele sunt inmuiate bine in bule, astfel ca petele sunt inlaturate in mod eficient. Cu Hygiene Steam hainele tale vor trece printr-un proces de igienizare cu aburi care va reusi sa indeparteze murdaria persistenta eficeint si pana la 99 % dintre bacterii. 

Masina de spalat rufe Bosch WAL28RH0BY, 10 kg, 1400 rpm, Motor EcoSilence Drive, Clasa A, Home connect, Alb     Spalare manuala acest program este dedicat pentru a spala hainele de lana/delicate care au etichete cu „a nu se spala in masina”, pentru care se recomanda spalarea manuala. Programul se deruleaza la o cantitate de maxim 2 Kg de rufe. Program bumbac cu cinci optiuni de temperatura (rece, 20°C, 40°C, 60°C, 90°C). Sintetice la rece sau la 60°C la o cantitate de maxim 4 Kg. Delicate cu 2 optiuni de program Mătase sau Lână. Matase (30°C)/Perdele la o cantitate de maxim 2 Kg. Prea multă spumă poate reduce eficiența mașinii de spălat rufe. De aceea, acest model are un sistem special de îndepărtare a excesului de spumă din ciclurile de spălare. Masina are un ciclul de stoarcere impartit in mai multe etape, iar miscarile lente ale cuvei impiedica Sifonarea lenjeriei. Acest proces previne formarea cutelor, iar calcatul lenjeriei se va realiza intr-un timp mult mai scurt. Eco Wash optiune de spalare disponibila impreuna cu majoritatea programelor de spalare, ce permite spalarea cu apa rece si ofera o scadere a consumului de energie de pana la 80%. Cu masina de spalat Samsung, speli eficient si economic cu apa rece. Programul de spalare articole Sportive precum tricouri, pantalonii de trening, bluzele si alte articole folosite în timpul activitatilor sportive. Cu functia de inmuiere cu bule Bubble Soak, rufele sunt inmuiate bine in apa cu bule pentru o spalare eficienta. Aceasta functie prelungeste cu 20-30 de minute 3 programe: Cotton; Synthetics si Baby Care. Cu functia Soak de inmuiere indeparteaza petele persistente prin înmuierea rufelor. In cadrul fiecărui ciclu de inmuiere, cuva se invarte 1 minut si este stationara 4 minute, de 6 ori in total, timp de 30 de minute. Programul Air Wash din dotarea masini este util pentru indepartarea mirosurilor urate. Prin rotirea selectorului rotativ accesati trei moduri de operare de: Dezodorizare de Igienizare si de emisie cu Aer Cald pentru uscare. Functia de dezodorizare reduce semnificativ mirosurile neplacute, iar functia de igienizare sterilizeaza rufele prin utilizarea procesului Air Wash la temperatura mai inalta. Functia numai de uscare Bumbac are un ciclu de uscare a unei cantitatii de maxim 4 Kg de rufe. Ciclu numai de uscare la temperatura scazuta a materialelor Sintetice la o cantitate de maxim 3 Kg de rufe. Aqua Safe regleaza consumul si controleaza excesul de apa, in functie de cantitatea articolelor pe care doresti sa le speli. Obtii haine curate cu un consum optim de apa si economisesti pe termen lung. Prespalarea este necesara numai pentru haine foarte murdare. Renunţand la prespalare economisim energie, apa, detergent şi timp. Programele speciale ale acestui model sunt: Cu programul special de Stoarcere si evacuare se adauga un ciclu suplimentar de stoarcere si asigura evacuarea completa a apei din masina de spalat, atunci cand doresti ca rufele tale sa se usuce mai rapid. Cu programul de Clatire suplimentara se efectueze 5 clatiri suplimentare fata de clatirea care a fost deja efectuata dupa spalarea principala. In acest mod, riscul ca pielea sensibila (bebelusi, piele alergica etc.) sa fie afectata de urmele de detergent de pe rufe poate fi redus. Programul Super Speed ofera optiunea cea mai rapida de a spala rufe in doar 39 de minute. 

       Timer-ul ii confera un grad ridicat de autonomie acestui model, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp. Dupa ce sa terminat programul de spalare propriu-zis, tot ce ai de facut este sa pornesti programul pentru uscarea rufelor si in doi pasi simpli ai rufele gata pentru a fi imbracate. Daca este selectat ciclul de spalare, precum si cel de uscare, viteza de centrifugare este setata automat pentru spori eficienta uscarii. Acest model cu capacitatea de spalare de 9 Kg are o capacitate de uscare de maxim 6 Kg de rufe suficient pentru a acoperi necesitatile unei famili numeroase. Cu toate ca, capacitatea de uscare este mai mica cu 4 Kg nu este o problema acest lucru, deoarece o parte din rufe sunt gata pentru a fi calcate, fara sa mai fie nevoie si de uscator, datorita vitezei mari de centrifugare. Procesul de uscare a hainelor porneste automat daca este apasat butonul special, inaintea inceperii spalarii si se selecteaza una din optiunile : timp (de la 30 pana la 435 minute) si nivel de uscare (uscat complet, mediu si usor umed pentru hainele ce necesita calcare). Se poate folosi doar programul de uscare fara a mai trece si prin ciclul de spalare apasand tasta speciala. Uscare cu senzori permit masinii de spalat cu uscator sa masoare umiditatea reziduala din haine si sa se opreasca automat la atingerea nivelul corespunzator. Calcare este nivelul cel mai delicat, cu cea mai mare umiditate reziduala, si este ideal pentru articole de imbracaminte care necesita calcare. Agatare la uscat este un nivel de umiditate mai mare decat cel din dulap si este ideal pentru agatarea hainelor pentru finalizarea uscari. Impaturire, pe de alta parte, inseamna ca hainele sunt suficient de uscate pentru a fi impaturite si asezate in sertare sau dulapuri. si pentru hainele care trebuie sa fie purtate imediat dupa incheierea ciclului, exista nivelul Purtare, cel mai intens, care elimina absolut toata umiditatea. Samsung are un senzorul de umiditate ce simte momentul când hainele sunt suficient de uscate. Oprirea masini la momentul oportun este benefica pentru un consum mai redus de energie cu semnal sonor dupa expirarea programului. Un alt avantaj imediat este acela că țesăturile sunt mai bine protejate, nemaifiind supuse unui tratament termic inutil. Astfel, posibilitatea ca tesaturile să fie distruse sau sa își schimbe dimensiunile scad foarte mult. Funcţia Memo ultimul program stochează ultima setare utilizata, chiar daca maşina de spalat cu uscator a fost oprita. Este suficient să apasam pe butonul de pornire şi sa spalam o noua încarcatura. 

Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD90T634DBE/S7, 9 kg Spalare, 6 kg Uscare, 1400 RPM, Clasa B/E, AI Control, Auto Dispenser, Super Speed 59, Steam, Motor Digital Inverter, Wifi, Alb

      Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD90T634DBE/S7 cu puterea instalata de 2000/1600 W are o clasa de eficienta energetica inalta B si consum redus de resurse, avand un consum mediu de apa de aproximativ 50 l/ciclu spalare. Consumul energetic difera de modul cum este folosit acesta aparat. Astfel pentru functia uscare Samsung WD90T634DBE/S7 este incadrata in clasa energetica E, avand un consum energetic inregistrat de aproximativ 377 kWh/ raportat la 100 cicluri de uscare. Acest consum insumeaza 57 kWh, atunci cand ne referim doar la functia de a spala rufe. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat cu uscator performanta care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD90T634DBE/S7, 9 kg Spalare, 6 kg Uscare, 1400 RPM, Clasa B/E, AI Control, Auto Dispenser, Super Speed 59, Steam, Motor Digital Inverter, Wifi, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *