REVIEW: Kit Oja Semipermanenta One Step LUXORISE Diamond Exclusive

      O solutie comoda de mentinere a unei manichiuri cat mai ingrijite si cu un aspect placut, fara batai de cap la saloanele de infrumusetare este aplicarea ojei semipermanente One Step LUXORISE Diamond Exclusive. Acest procedeu il poti face chiar tu de acasa, rapid, si fara a avea foarte multa experienta in domeniu, deoarece totul e simplu cand folosesti produsele potrivite. Kit-ul Oja Semipermanenta One Step LUXORISE Diamond Exclusive include tot ceea ce iti trebuie pentru a duce planul pana la capat. Daca esti pasionata de manichiura si doresti ca manichiura ta sa arate mereu impecabila, nu ezita sa profiti de aceasta gama de produse de cea mai buna calitate. Oja semipermanenta se aplica precum oja clasica, apoi se polimerizeaza (se incalzeste) cu ajutorul unei lampi UV sau LED (ex: LUXORISE). Asta face ca oja semipermanenta ( color coat ) sa se usuce perfect si sa adere foarte bine la unghii. Acest set te ajuta sa oferi unghiilor tale calitatea de care au nevoie, de la pregatirea suprafetei prin pilire, pana la ultimul stadiu de aplicare al culorii si apoi uscare. E simplu si rapod, intreg procedeul fiind documentat si in manualul tehnic care il primesti impreuna cu acest set.

   Gama de nuante de oja semipermanenta One Step LUXORISE Diamond Exclusive este incredibil de variata, peste 45 de nuante si tot ce iti ramane sa faci este sa alegi preferatele tale. In prezent, aproape toate culorile au o versiune semi-permanenta, astfel incat sa puteti purta si tendintele de moda ale sezonului dupa cum urmeaza aici

    Ce este oja semipermanenta? Oja Semipermanenta este un hibrid de Gel si Oja clasica, ambalat in sticle de diverse dimensiuni 6ml – 15ml, un hibrid foarte rezistent si stralucitor. Tot mai multe femei apeleaza la aceste alternative, datorita avantajelor pe care le ofera. Oja seipermanenta are o stralucire aparte, o textura mult mai rezistenta. Isi pastreaza intensitatea si ramane intacta aproximativ 2 -3 saptamani, chiar daca gatesti, faci curatenie sau speli vase. Aceasta oja nu afecteaza sanatatea unghiilor. Este recomnadata chiar si femeilor care au unghii casante sau exfoliate deoarece le protejeaza.

     Pentru a fi pregatită de acțiune ai nevoie de urmatoarele elemente: o lampă UV, (îți recomand lampa LED SUN Mini LUXORISE), oje în nuanțele pe care le preferi (eu, de exemplu, One Step LUXORISE Diamond Exclusive 10ml , Ferrari RED, Wine Mirage, Irish Cream) și un top coat care asigură o strălucire spectaculoasă unghiilor, un luciu plăcut și o durabilitate de până la 4 săptămâni. In plus folosind lampa UV, oja se aplica usor fara sa deterioreze unghia naturala. Modul de uscare este printr-o lampa cu lumina UV ce face ca uscarea sa survina in mod instantaneu prin intarire la suprafata.

     Oja semipermanenta One Step LUXORISE Diamond Exclusive este un produs din ce in ce mai cautat atat de catre clientele saloanelor de infrumusetare, cat si de catre persoanele care doresc sa-si faca singure manichiura. Se aplica aproape la fel de usor ca si oja obisnuita, se “usuca” mult mai repede, are un luciu puternic  si rezista cel putin 2 saptamani. Formula ojei semipermanente este o combinatie de produse chimice organice care protejeaza unghiile naturale, rezultand un produs unic pentru stylingul unghiilor.

 

   Roz aprins? Verde fluorescent? Rosu sangeriu? Dupa ce ai ales nuanta dorita, se aplica un strat (subtire!) de oja semipermanenta ( color coat ) si se introduce mana in lampa LED pentru 1 minut. Pasul se poate repeta de cateva ori, pana cand se obtine exact nuanta dorita. Lampa LED SUN Mini LUXORISE este dotata cu Timer ce-ti da posibilitatea sa setezi perioada de timp pe care o doresti (10 sec, 30 sec, 60 sec, 99 sec) si un senzor de prezenta ce se va aprinde automat atunci cand introduceti mana in lampa. 

    Daca esti pasionata de manichiura si doresti sa arate mereu impecabila, nu ezita sa profiti de gama variata de produse de cea mai buna calitate. In randul accesoriilor, poti spune ca primesti tot ce ai nevoie pentru a pregati, si apoi ancora culoarea pe suprafata unghiei, pentru aplatizare si apoi uscare folosind lampa UV din pachet. Numarul mare de accesorii inclus in set este suficient pentru a pune la cale manichiura dorita, fara a mai fi nevoie si de alte investitii, dupa cum urmeaza:

 

1 x Nail Prep LUXORISE, 15 ml
1 x Folii Aluminiu Servetele Indepartare Oja Semipermanenta LUXORISE, 50 buc
1 x Ulei Cuticule cu Pensula LUXORISE 15ml (aroma in functie de stoc)
1 x Chiureta Unghii Profesionala cu 2 capete – LUXORISE
1 x Buffer Unghii Fin (nuanta in functie de stoc)
1 x Soak-Off Remover LUXORISE, 120 ml (aroma in functie de stoc)
1 x Silver Shine Top Coat LUXORISE, 15 ml
1 x Foite Unghii LUXORISE, Fabulous Goddess

 

    Lista nu se termina aici, deoarece sug forma de bunus cadou, primesti alte doua accesorii pe care le poti incerca impreuna cu manichiura pe care doresti sa o perfectezi. Toate produsele si accesoriile poti fi personalizate, culori sau design, pentru a se potrivi cel mai bine stilului de manichiura pe care doresti sa il urmezi, in functie de stocul disponibil: 

1 x Cristale Unghii LUXORISE (nuanta in functie de stoc)
1 x Pigment unghii LUXORISE (nuanta in functie de stoc)

 

Atat tu, cat si clientele tale, puteti fi posesoarele unei manichiuri perfecte pentru mai mult timp folosind oja semipermanenta One Step LUXORISE Diamond Exclusive. 

                                     Vezi oferta promotie actualizata

 

         Kitul Oja Semipermanenta One Step LUXORISE Diamond Exclusive combina proprietatile lacului de unghii cu cele mai bune caracteristici ale gelului UV: este usor de aplicat, e rezistenta si prezinta stralucire ridicata. Pe langa setul de oja, primesti si o lampa UV, cu aplicate usoara, in doar cateva minute. In acest set regasesti si o freze pentru unghii Titanium Travel, care te va ajuta sa pregatesti zona de aplicare material. Toate materialele si acesoriile incluse in kit sunt usor de utilizat, chiar si de acasa. De curand beneficiaza si de o reducere consistenta, pret la care il recomand: 

                                                                      Vezi pret actualizat