Uscator de rufe LG RH90V9AV2N, pret, pareri

    Problemele ce tin de uscarea hainelor, sunt rezolvate acum mult mai usor cu ajutorul uscatorului de rufe LG RH90V9AV2N. Este un usctaor de rufe care dezvolta o putere dublu poportinala fata de solutiile anterioare, datorita sistemului cu pompa de caldura Dual Inverter, ce foloseste doua invertoare pentru a usca o cantitate de rufe de pana la 9 Kg. Aceasta solutie ne permite sa admitem ca este un aparat foarte bine pozitionat pe scara consumului, fiind incadrat in clasa energetica A+++, ceea ce este foarte bine pentru un uscator de rufe. Uscatorul de rufe LG RH90V9AV2N poate fi utilizat oricand in casa ta, datorita modului de lucru silentios impus de peretii laterali ai masinii ce reduc din zgomotul si vibratiile din timpul uscarii. Pentru un astfel de aparat, componenta zgomotului este importanta, zgomotul de fond fiind destul de bine atenuat, dar nu eliminat definitiv. Acest lucru se mai datoreaza si prin faptul ca aparatul de uscare utilizeaza un motor de tip Inverter ce da posibilitatea reglarii turatiei in limite largi, eliminand astfel socul mecanic. Deasemenea acest motor optimizeaza si partea de consum, varful de consum la pornire fiind astfel atenuat. Aceasta tehnologie da posibilitatea franarii rapide a motorului cu importante economii de energie electrica avand o protecţie suplimentară a motorului (termică, la sub şi supratensiune, punere la pământ, scurtcircuit, calare rotor etc). La acest model carcasa a fost izolata pentru a intrerupe transmiterea zgomotelor din interior. Impreuna cu un motor invertor foarte silentios, aceste functii asigura un minim absolut de zgomot, un nivel record de doar 62 dB. 

Uscator de rufe LG RH90V9AV2N, Pompa de caldura DUAL Inverter, 9 kg, 14 programe, Clasa A+++, Auto-curatare condensator, Eco Hybrid, ThinQ, Alb

     Poti fi sigur ca hainele vor arata si se vor simti excelent cu sistemul pompei de caldura din uscatorul nostru de rufe LG RH90V9AV2N. Acesta regleaza temperatura corecta pentru fiecare articol de imbracaminte, in timp ce miscarea tamburului este adaptata la specificul tesaturii. Ceea ce inseamna ca fiecare articol este ingrijit corespunzator, chiar si cele pe care nu te-ai fi gandit vreodata sa le usuci automat. Ai controlul facil asupra aparatului, folosind butoanele de comanda din zona panoului de comanda sau utilizand aplicatia de mobil LG ThinQ. 

   Aparatul de uscare rufe LG RH90V9AV2N poate fi achizitionat si in rate, iar zilele acestea beneficiaza de un discount suplimentar, stocul fiind unul limitat: Verifica pret dupa reducere

 

Uscator de rufe LG RH90V9AV2N, Pompa de caldura DUAL Inverter, 9 kg, 14 programe, Clasa A+++, Auto-curatare condensator, Eco Hybrid, ThinQ, Alb

 

      Designul uscatorului de rufe LG RH90V9AV2N este un alt atuu care impresioneaza la acesta. Forma unica a cuvei si miscarile controlate electronic al paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul procesului de uscare astfel incat acestea sa nu se deterioreze. Incarcarea rufelor este cea standard prin deschiderea spre dreapta a hubloului frontal. Deschiderea mare in diametru face posibila incarcarea uscatorului si cu rufe mai voluminoase, totul in limita maxima a celor 9 Kg. Uscatorul LG iti da posibilitatea sa usuci o cantitate semnificativa de rufe, de pana la 9 Kg, cantitate variabila ce nu trebuie de fiecare data atinsa la maxim. Acest lucru face ca acest uscator sa fie perfect pentru o familie mare de pana la 6 persoane. Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent polipropilena iar tamburul este din otel inox cu o capacitate de 74 de litri, avand diametrul hubloului de 33 cm. Deschiderea hubloului se realizeaza la 135 de grade. Odata ce incarcarea se efectueaza de catre utilizator, usa se blocheaza in mod automat fiind posibil sa o deschizi abia dupa finalizarea programului de uscare ales, ca motiv de siguranta. In plus usa reversibila a acestui uscator de rufe poate fi reglata in directia dorita de noi. Din acest motiv, daca doriti ca usa uscatorului sa se deschida la stanga sau la dreapta, pentru aceasta masina, nu este nicio problema.

Instalare de usa pentru spatiul dvs

      Panoul de comanda ofera accesul rapid la functiile aparatului de uscare prin pozitionarea butoanelor la indemana. Modurile speciale Eco Hybrid time si Eco Hibrid Energy te ajuta sa economisesti timp si bani, intregul proces fiind sustinut de motorul de tip Inverter din dotare. Folosind functia 24 de ore, poti programa aparatul de uscare sa lucreze in intervalul de timp stabilit de tine, in deplina siguranta chiar si atunci cand esti plecat de acasa. Butonul de Power are rolul de a porni aparatul de uscare si de a da startul operatiunii de uscare. Selectorul central este cel responsabil in alegerea programelor de lucru. Butonul de Play/Pause, da posibilitatea utilizatorului sa intrerupa procesul de uscare pentru a adauga si alte articole textile la interior, pentru uscare, reluand in continuare programul deja in lucru. Panoul digital impreuna cu afisorul LCD au rolul de a da informatiile cu privire la durata si timpul ramas pana la finalizare stadiului de uscare. Deasemenea in jurul acestui cadran digital, se regasesc mai multe butoane ce pot fi actionate senzitiv, ce indeplinesc principalele functii de: alegerea gradului de uscare, timp intarziere uscare, uscare rapida, uscare de lunga durata pentru protectie tesatura si program favorit.

Uscator de rufe LG RH90V9AV2N, Pompa de caldura DUAL Inverter, 9 kg, 14 programe, Clasa A+++, Auto-curatare condensator, Eco Hybrid, ThinQ, Alb

     Functia ECO Hibrid este folosita cand alegem optiunea de a condensa aerul umed fara consum de apa rece. Aceasta funtie poate fi folosita numai in programele de uscare Normal si Iron de calcare. La acest model avem posibilitatea de a scoate sau de a adauga rufe in timpul derulari unui program de uscare. Programul de uscare este posibil sa fie schimbat pana la 10 minute dupa inceperea programului. Pentru a realiza acest lucru comutam masina in modul Pauza temporala in timpul unui program de uscare, apasand butonul “Pornire/Pauza” iar pe display un indicator ne va indica etapa in care a ajuns ciclul de uscare. De asemenea, cand usa de serviciu este gata să fie deschisa, un indicator va semnaliza permitand sa scoatem sau sa adaugam rufe in masina. In plus putem face eventuale modificari ale functiilor auxiliare, daca este necesar. Cand masina este in Pause, alimentarea este oprita automat dupa 14 minute, daca in aceasta perioada de timp nu se reporneste programul de uscare. Pentru a reporni programul de uscare apasam in continuare pe acelasi buton “Pornire/Pauza”. Modificarile in programul de uscare vor fi facute cu conditia sa fie adecvate programului respectiv iar programul de uscare in derulare nu a fost inca finalizat. Pentru a schimba setarile programului in derulare se apasa pe butonul “pornire/Pauza” si programul se opreste. In cazul cand apar probleme tehnice, acest aparat afiseaza coduri de eroare, ce sunt explicate mai bine in cartea tehnica, intr-un tabel. Programul Child Lock permite blocarea butoanelor uscatorului pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de uscat, fara ca sa fie supravegheati permanent. 

      Numarul generos de programe, 14 la numar, ofera o libertate deplina utilizatorului in a alege ciclul de uscare potrivit pentru tipul de textile si cantitate pus la interior. Sistemul pompei de caldura, genereaza aer fierbinte ce usuca rufele prin condensare, unde apa reziduala din rufe este transformata in abur care este colectat si transformat din nou in condens si colectat intr-un recipient de colectare, special plasat pe uscător. Cu acest sistem de condensare nu avem nevoie neaparat de circuit de evacuare a condensului la canal, ci doar conectarea la reteaua de tensiune electrica si il punem la treaba pe uscator. Sistemul de auto-curatare iti da posibilitatea de a se spala automat, astfel incat circulatia aerului sa nu fie impiedicata, astfel incat performanta de uscare si consumul energetic sa ramana la un nivel constant. Este un proces sigur ce dezinfecteaza interiorul, indepartand urmele de detergent si materiale sau scame, rezultate in urma procesului de uscare. Aparatul lucreaza astfel mai sigur, la aceeasi parametrii ca atunci cand l-ai achizitionat. Deasemenea aparatul de uscare Lg beneficiaza si de un sistem avansat de filtrare compus din cel putin 3 bariere, care executa mai multe etape de curatare al traseului pentru a impiedica astfel infundarea traseului cu diverse urme de materiale.

    Senzorul de umiditate este un aspect care trebuie să existe atunci când vorbim despre uscătorul de rufe ideal pentru oricine. Acesta are un dublu rol. În primul rând, atenționează aparatul atunci când hainele sunt gata uscate, ceea ce determină uscătorul să se oprească automat. Astfel hainele tale nu riscă să se deterioreze din cauza căldurii. În al doilea rând, senzorul de umiditate te ajută să reduci cât mai mult consumul de curent electric, deoarece uscătorul nu va funcționa dacă nu va fi nevoie. Pompa de caldura este un alt atu ce sta in alegerea acestui uscator performant LG RH90V9AV2N.  Acesta foloseste acelasi principiu al condensarii dar in plus recircula aerul cald cu ajutorul unei pompe, aer care in mod normal este evacuat. Astfel, scade foarte mult consumul de energie electrica, si produsele de acest tip ajung la clasa de eficienta A+++. 

   O alta functie care te va ajuta mult este senzorul de încărcare care te va avertiza dacă volumul de haine încărcat este prea mare pentru capacitatea mașinii. Bineînțeles, aceasta va putea funcționa în continuare, dar rufelor le va lua mai mult timp să se usuce, este posibil ca unele să nu se usuce bine, resursele energetice vor fi mai solicitate și riști să deteriorezi semnificativ uscătorul. Este o optiune ce nu lipseste din dotarile lui LG RH90V9AV2N.

   Cu ajutorul tehnologiei WI-FI, utilizatorul poate folosi acest program pentru a accesa functiile de uscare, precum si pornirea/oprirea aparatului prin intermediul aplicatiei Wi-Fi ce se poate instala la acest model. Prin intermediului aplicatiei Wi-Fi puteti controla masina de uscat de oriunde va aflati, folosind propriul smart phone. In plus cu ajutorul tehnologiei Smart Diagnosis utilizatorul va putea sa identifice rapid si eficient aproape orice problema minora inainte ca aceasta sa devina majora. Dupa o serie de proceduri explicate in cartea tehnica, uscatorul transmite un semnal prin intermediul telefonului catre computerul de service pentru clienti. Acest computer primind mesajul, analizeaza zgomotul pe care il face motorul si îi transmite tehnicianului care se afla la fata locului, care este problema tehnica. Toate aceste operatiuni complexe sunt explicate pe larg in cartea tehnica a masini.

     Programele de uscare in numar de 14 si sunt adaptate la cerintele oricarei persoane, iar folosirea acestora este foarte usoara folosind consola de comanda unde actionarile sunt pe intelesul tuturor. Acest tip de uscator cu program de racire la sfarșitul ciclului de uscare, cu incarcare frontala este dotat cu functii automate si programe speciale cu inalta specializare: Program articole de imbracaminte din bumbac, Program articole din lana, program articole sintetice. In plus la acest model puteti sa schimbati programul de uscare pe trei nivele. Calcare este nivelul cel mai delicat, cu cea mai mare umiditate reziduala si este ideal pentru articole de imbracaminte care necesita calcare. Gata de a fi puse in dulap, pe de altă parte, inseamna ca hainele sunt suficient de uscate pentru a fi impaturite si asezate in sertare sau dulapuri. Si pentru hainele care trebuie sa fie purtate imediat dupa incheierea ciclului, există nivelul Purtare, cel mai intens, care elimina absolut toata umiditatea. Functia Anti-sifonare unde datorita acestei functii, la finalul programului rufele vor fi gata-pregatite pentru purtat, prin actiunea blanda a tamburului, care dezlipeste hainele, previne incurcarea acestora si le aseaza fara a le sifona. Programul creat special pentru Uscarea Camasilor la o cantitate de maxim 4 Kg actioneaza bland, la temperaturi scazute de maxim 40ºC, asigurand protejarea acestor articole de imbracaminte. Rapid, program de uscare a unei cantitati de 2 Kg rufe in doar 30 de minute. Uscare zilnica, acest program practic si util pentru uscarea rufelor ce necesita a fi uscate cu o frecventa zilnica, asigura performante optime la uscarea a 4 kg de rufe, in doar 1 ora. Programul de uscare pentru Tesaturi din Bumbac la capacitate maxima cu nivelele de uscare: extra uscare; gata de pus in dulap si gata de calcat. Lana tesaturi care au in componenta material din lana, echipament sportiv – optiune de uscare pentru acele piese sintetice sensibile la caldura excesiva. Pilote – program de iscare specific dedicat pentru tesaturi groase si matlasate, care nu necesita calcare suplimentara. 

Uscator de rufe LG RH90V9AV2N, Pompa de caldura DUAL Inverter, 9 kg, 14 programe, Clasa A+++, Auto-curatare condensator, Eco Hybrid, ThinQ, Alb

      Programelele uscare bumbac sunt de trei feluri in functie de tipul de articole din bumbac care sunt puse la uscat. Primul program este ideal pentru: Prosoape; Lenjerie de pat; Halate de baie cu ciclu de uscare Extra. Al doi-lea program este ideal pentru: Lenjerie de corp; Sosete si tesaturi care nu trebuiesc calcate, cu ciclu de uscare bune de pus in dulap. Al trei-lea program este ideal pentru: Articole de imbracaminte din bumbac care necesita calcare, avand un ciclu de uscare adecvat acestei categori. Programul de uscare articole Sintetice este ideal pentru: Lenjerie de pat; Fete de masa; Articole de imbracaminte. Acest program are trei nivele de uscare: extra uscare; gata de pus in dulap si gata de calcat, la o cantitate de maxim 4 Kg. Iar in programul de uscare dedicat numai pentru Lenjerie de pat, programul se deruleaza la o cantitate de maxim 2,5 Kg. Cu ajutorul programului Easy Care poti utiliza temperaturi de uscare mai mici, pentru camasi, tricouri, pantaloni scurti, lenjerie si sosete din tesaturi din pliester, poliamide la o cantitate de maxim 2,5 Kg: reimprospatare tesaturi, extra uscare si gata de calcat. Mixed program dedicat uscarii rufelor sintetice impreuna cu cele din bumbac, la o singura incarcare a masinii, la capacitatea de maxim 4 Kg. Programul de uscare Outdoor creat pentru articole de exterior, precum echipament de schi, echipament montan, precum si pentru materiale precum spandex, stretch si microfibre la o cantitate de maxim 2 Kg timp de 50 de minute. In plus acest model este echipat si cu un suport special pentru a pune la uscat incaltamintea de sport sau articole fine ca: (Matase; Lana sau lenjerie delicata). 

LG mašina za sušenje veša RH90V9AV2N, Inelektronik

     Consumul de energie inregistrat este de 1,37 kWh/ciclu, la capacitate medie, iar consum anual de energie in modul intensiv este de 192 kWh/an. Dupa ce programul selectat sa finalizat, dupa 20 minute, acest model va comuta automat către modul de economisire a energiei. In acest sens luminozitatea semnalizarilor vor scadea, de asemenea afisat va fi oprit complet. Consumul de energie in modul de asteptare este de 0,5 W

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat cu uscator performanta care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

 

Uscator de rufe LG RH90V9AV2N, Pompa de caldura DUAL Inverter, 9 kg, 14 programe, Clasa A+++, Auto-curatare condensator, Eco Hybrid, ThinQ, Alb