REVIEW: Combina frigorifica incorporabila Pyramis VE27RO64

      Pyramis este un brand care a evoluat in bine, diversificand lista de produse oferite publicului larg, de la plite incorporabile, chiuvete cuptoare si acum mai nou combine frigorifice. Modelul despre care discutam astazi Pyramis VE27RO64 este dotat cu functie dezghetare automata, are o capacitate de stocare alimente la interior de 251 litri si suporta incorporare in mobilierul de bucatarie specific. Daca ai nevoie de mai mult spatiu, este o idee buna prin care poti beneficia de avantajele unei combine incorporabile cu aceleasi avantaje ale unui aparat de racire modern. Designul aparatului este unul simplu, care pune accentul pe utilitate si confort, pretul de achizitie fiind unul accesibil. Sistemul reversibil al usilor iti permite stabilirea cu usurinta a directiei de deschidere, spre stanga sau spre dreapta, in functie de specificul camerei unde ve dori sa instalezi aceasta combina frigorifica incorporabila. Cele doua incinte, frigider si congelator, pot fi controlate din punct de vedere termic folosind un termostat electronic, pozitionat la interior. Exista suficient spatiu la interior astfel incat sa poti considera pastrarea unei cantitati variate de alimente care sa se plieze pe nevoile oricarei familii.

Combina frigorifica incorporabila Pyramis VE27RO64, 251l, Clasa F, Usi reversibile, Dezghetare automata, H 177 cm

    Pyramis VE27RO64 cu dezghetare automata, este construit astfel incat sa ofere accesul rapid la frigider, cel care il vom utiliza mai des si apoi congelator, pe care il regasim in partea de jos a combinei. Manerele care ne permit accesul la interior sunt incorporate la interior, ceea ce da dovada de siguranta si rezistenta pentru o utilizare de lunga durata. Distributia volulului sau de 255 litri se face astfel, frigiderul are un volum net de 181 litri, in timp ce restul spatiului este atribuit congelatorului, de capacitate 70 de litri. Fiind un aparat cu sistem de decongelare automat, nu este nevoie sa il decongelezi manual, intreg procesul fiind executat programat de catre aparat, atuncic and este nevoie. Apa rezultata in urma dezghetului este colectata la interior, intr-un rezervor special, dedicat acestei operatiuni. Zona de refrigerare dispune de aceasta functie de decongelare automata in timp ce pentru frigider va trebui sa aplici acelasi principiu dar manual de data aceasta. 

    Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 2 din 3 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a frigiderului Pyramis se afla compartimentul etans de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Deasupra acestui compartiment se afla un sertar mai mic de 0°C, care si el la randul lui este etans pentru depozitarea de alimente proaspete. Acest sertar mai poate fi folosit si pentru decongelarea de alimenta congelate ce urmeaza sa fie procesate imediat dupa decongelarea lor.

Combina frigorifica incorporabila Pyramis VE27RO64, 251l, Clasa F, Usi reversibile, Dezghetare automata, H 177 cm

     Usa frigiderului reversibila si cu deschidere spre dreapta este echipata cu 4 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primele trei rafturi specializate pentru depozitarea de oua si diverse pachetele cu produse alimentare. Al patru-lea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu sau alte recipiente cu inaltime medie. 

     Aparatul are iluminare ECO Led in interiorul zonei de refrigerare langa panoul de comanda, ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Pyramis are la interiorul frigiderului un termostat cu reglare automata.

    Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand 3 compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de sus au o marime mai mica, in schimb cel de jos este mai mare de tip Big Box. Cele trei compartimente ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi transparente ce are un sistem de inchidere etans. Cu functia Freezer Boxes in spatiul de congelare sertarele sunt detasabile si maresc spatiul de congelare a alimentelor, daca e necesar.

    Puterea de congelare a aparatului este de 3,3 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. La fel si usa congelatorului este reversibila cu deschidere spre dreapta. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

     Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

    Pe partea de functii si tehnologie Pyramis VE27RO64: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 90 secunde. Cu functia automata racire rapida se efectueaza o adaptarea termica rapida la conditiile de mediu setate, in cel mai scurt timp cu putina. Astfel se asigura pastrarea maxima a calitatii si a gustului alimentelor pastrate la interior. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul frigiderului, independent de temperatura exterioara. Pyramis avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Valorile temperaturi interioare fata de temperatura exterioara sunt date intr-un tabel in cartea tehnica a acestui aparat. Pyramis Elegant CO-BI34N avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 8 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator.

      Eficienta energetica oferita de combina frigorifica incorporabila Pyramis VE27RO64 cu puterea instalata de 90 W este foarte buna, avand clasa A+, dupa vechea eticheta energetica. Consumul energetic ramane la fel, sa schimbat numai clasa de etichetare energetica si modul de calcul.

     Iar dupa noua etichetare energetica adoptata la nivelul UE de la 1 Martie 2021, aceasta combina se incadreaza in clasa de eficienta energetica F, cu un consum anual de energie de 271 kWh/an, masurat cu metode mai perfectionate. Iar emisiile acustice din spatiul unde este plasata combina, este de 38 dB(A), conform noi etichete energetice.

Combina frigorifica incorporabila Pyramis VE27RO64, 251l, Clasa F, Usi reversibile, Dezghetare automata, H 177 cm     Datorita acestei modificari adoptata de la 1 Martie 2021, modelele cu cea mai mare valoare energetica A+++ sunt acum notate in clasa C (sau dupa caz), iar unele dintre aparatele cu valoarea energetica A+ sunt notate acum si pana in clasa G.Energy labels     Acest consum energetic i se datoreaza si compresorului care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest motor Eco din dotarea modelului prezentat este un motor cu inductie care nu utilizeaza perii. Acest motor este foarte rezistent si are o durata lunga de functionare. Viteza acestui tip de motor de curent alternativ este controlata prin modificarea frecventei, ceea ce se face în mod obisnuit cu un variator de frecventa. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 38 dB. Aparatul frigorific are urmatoarele dimensiuni incorporabile: (I x L x A) cm 177 x 54,5 x 54 si o greutate neta de 48 Kg. La instalare, trebuie sa se ia in considerare si un plus de 1-2 cm la capete, pentru manevrarea sa usoara si punerea pe pozitie.

Combina frigorifica incorporabila Pyramis VE27RO64, 251l, Clasa F, Usi reversibile, Dezghetare automata, H 177 cm

     Ca model incorporat aceasta combina are un sistem de racire si aerisire ascendent a radiatorului din spatele aparatului. Traseul se face prin extragerea aerului rece prin grila de aerisire a aparatului si eliberarea aerului cald din spate prin sistemul de aerisire superior. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Este un model destul de recent aparut ca nivel de reverinta in gama, foarte apreciat de clientii care deja l-au cumparat, dovada fiind in mare masura review-urile lasate in dreptul sau.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun:  Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Combina frigorifica incorporabila Pyramis VE27RO64, 251l, Clasa F, Usi reversibile, Dezghetare automata, H 177 cm