REVIEW: Uscator de rufe Beko B3T43239, pret, pareri

      Intre noutatile din acest an pe care il ofera compania Beko, se afla si acest uscator cu pompa de caldura, model Beko B3T43239, care se prezinta astfel, are o capacitate de uscare de pana la 9 Kg rufe si beneficiaza de 15 programe de uscare. Este placut sa scapi de rufele atarnate pe frangie, care uneori pot sta asa chiar si zile intregi in perioada rece, cand umiditatea este crescuta. Imagineaza-ti ca ai patat rochia prefarata pe care o doreai sa o imbraci la evenimentul din seara respectiv, vrei sa speli rochia, dar procesul de uscare este unul de lunga durata. Cu un astfel de uscator, rochia abia spalata poate fi uscata pentru a fi purtata imediat dupa terminarea programului. Nimic nu ii sta in cale acestui uscator, fiind util in uscarea rapida a tuturor pieselor vestimentare, cat si alte rufe mult mai voluminoase in limita de 9 Kg. Aparatul beneficiaza de un design care foloseste ca materiale de constructie plastic reciclat, astfel ca cumparand aceast uscator contribui si tu la impactul protejarii planetei. O parte din componente sunt construite folosind piese din plastic reciclat, dar asta nu inseamna o calitate mai precara a constructiei, din contra aparatul mentinad aceleasi principii de durabilitate si performanta ca cele traditionale. 

Uscator de rufe Beko B3T43239, Pompa de caldura, 9 kg, 15 programe, Clasa A++, SteamCure, RecycledDry, Motor ProSmart Inverter, OptiSense, Aquawave, Hygienic Refresh, Antracit

Uscator de rufe Beko B3T43239, merita achizitia?

     Un uscator de rufe este foarte util in cazul in care doresti sa economisesti timp. In plus, te bucuri de o mai mare flexibilitate in planificarea ciclurilor de uscare, nefiind nevoie sa depinzi de vremea de afara. Exista programe bine stabilite ce iti permit sa usuci rufele cu un anumit grad de umiditate pentru a reusi astfel sa le calci mult mai usor. Un astfel de uscator ca si cel de la Beko are functii anti-sifonare ce previne incurcarea si cutarea excesiva a hainelor. Uscarea cu ajutorul uscatorului de rufe poate fi adaptata in functie de nevoi. Exista programe mai lungi, care usuca hainele la temperaturi mai scazute, dar si functii expres, a caror durata nu depaseste cu mult jumatate de ora. In plus ca durata de viata, tesaturile sunt mult mai bine protejate, acestea fiind ferite de o degradare caracteristica. Soarele, vantul, inghetul pot decolora si deteriora structura hainelor. In schimb, uscatorul de rufe are o actiune blanda. Mediul controlat din interior face ca rufele sa fie protejate. Controlul deosebit de precis dar si programele variate iti dau posibilitatea sa cintrolezi modul de uscare al hainelor. Astfel, hainele delicate sunt in siguranta, iar cele mai groase sau cu o structura mai densa sunt  uscate in intregime. Senzorii vor determina oprirea uscatorului in momentul in care procesul este incheiat. Unele haine pot fi pur si simplu improspatate prin actiunea uscatorului de rufe. Uscatorul de rufe te poate ajuta sa elimini aceste mirosuri, cauzate de cele mai multe ori de lipsa de aerisire, in numai 10 minute. 

Uscator de rufe Beko B3T43239, design:

      Beko B3T43239 este un uscator de rufe care adauga o nota unica unica prin prezenta unui hublou de acces frontal de dimensiuni generoase, care te vor ajuta sa manevrezi rufele de la interior, sa le scoti sau sa le introduci in cuva. Geamul transparent dar si linia cromata care in inconjoara, reprezinta detalii care vor face ca aceast uscator sa se integreze usor alaturi de celelalte aparate electrocasnice din casa ta, promovand un aspect elegant si modern. Deasemenea trebuie sa remarcam aspectul fin mat al materialelor de la exterior, vopsit pe nuanta antracit, unica prin design si forma ceea ce face acest aparat sa iasa imediat in evidenta. 

Uscator de rufe Beko B3T43239, mod de comanda

      Posibilitatea de a avea la interior o incarcatura de pana la 9 Kg, il recomanda ca fiind ideal in cazul unei familii cu 2-4 membrii, o capacitate medie care nu va pune presiune pe consum, oferind in acelasi timp un spatiu optim raportat la cerinte. Panoul de comanda este principala modalitate de a programa modul de functionare al aparatului, este usor de utilizat iar toate functiile active sunt dispuse pe ecranul central de tip LCD. Selectorul central este optiunea prin care poti alege programul de uscare potrivit pentru cantitatea de rufe de la interior. Exista si o serie de optiuni suplimentare care poti fi actionate prin atingere din zona ecranului LCD. De exemplu, functia de blocare functii comanda, care reprezinta o masura de siguranta pentru a bloca functionarea butoanelor de comanda si accesul la interior in mod accidental. Modificarile in programul de uscare vor fi facute cu conditia sa fie adecvate programului respectiv iar programul de uscare in derulare nu a fost inca finalizat. Pentru a schimba setarile programului in derulare se apasa pe butonul “Start/Pauza” si programul se opreste. Functia de ajustare a nivel de uscare se activeaza la inceputul unui ciclu, iar durata de uscare se modifica in functie de nivelul de uscare ales. Senzorii Optisense montati la interior te vor ajuta sa iei de fiecare data cea mai buna decizie in privinta programului de iscare, de temperatura sau durata program.

Uscator de rufe Beko B3T43239, Pompa de caldura, 9 kg, 15 programe, Clasa A++, SteamCure, RecycledDry, Motor ProSmart Inverter, OptiSense, Aquawave, Hygienic Refresh, Antracit

       Cuva este special proiectata din crom, un material mult mai rezistent fata de alte dispozitive de acest gen si are o forma speciala a tamburului “Aqua Wave” pentru o mai buna patrundere a curentilor de aer cald. Astfel timpul de functionare al programelor de lucru este semnificativ redus cu pana la 10-15 minute. Conturul unic al tamburului si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul uscarii, imitand ritmul natural al valurilor. Rufele sunt astfel uscate eficient dar si protejate impotriva deteriorarii. Eco Gentle Heat Pump permite conservarea aerului cald si recircularea sa, hainele fiind uscate la o temperatura redusa, astfel te vei bucura de culorile vii ale hainelor tale mai mult timp. Circuitul inchis cu pompa de caldura este cel mai eficient in procesul de uscare, comparativ cu modelele conventionale. SteamCure este un cliclu de improspatare care indeparteaza mirosurile si cutele nedorite, fara a fi nevoie de o spalare cu program complet. Aburul reimprospateaza rufele, astfel incat tu sa te bucuri de haine curate si proaspete.

       In plus Beko are si un sistem de filtrare a scamelor rezultate in urma procesului de uscare. Aceste scame vor fi coletate de un filtrul dublu de pe rama hubloului si de un alt filtru al condensatorului, in partea de jos a uscatorului. Curatarea filtrelor se poate face foarte rapid prin extragerea filtrele si indepartati scamele. Cand programul de uscare este finalizat va apare si un simbol de avertizare pe panoul de comanda ce va atentioneaza ca filtrul trebuie sa fie curatat. Tehnologia Optisense optimizeaza etapa de uscare, prin intermediul senzorilor de temperatura si umiditate, astfel poti alege nivelul de uscare al hainelor tale. Uscatorul de rufe se va opri automat in momentul in care nivelul de uscare al hainelor este cel dorit.

Uscator de rufe Beko B3T43239, programe:

     Programele de uscare in numar de 15 sunt adaptate la cerintele oricarei persoane, iar folosirea acestora este foarte usoara folosind consola de comanda unde actionarile sunt pe intelesul tuturor. Acest tip de uscator cu incarcare frontala este dotat cu funcţii automate şi programe speciale cu înaltă specializare: Program articole de imbracaminte din bumbac, Program articole din lana, program articole sintetice, Gentle Care unde uscatorul vă ajută să reduceţi şifonarea înainte de călcare. Functia gata de impaturit unde datorita acestei functii, la finalul programului rufele vor fi gata-pregatite pentru purtat, prin actiunea blanda a tamburului, care dezlipeste hainele, previne incurcarea acestora si le aseaza fara a le sifona. Program de uscare Bumbac: Cu 3 nivele de uscare, la capacitate maxima: gata de pus in dulap; uscare pentru impaturire si uscare pentru calcare. Cu aceste prograre de uscare tamburul este plin cu abur care patrunde in toate fibrele rufelor mai delicate, care aproape ca nu mai trebuiesc calcate. Programul de uscare Bumbac ECO, potrivit pentru cearsafuri, cuverturi, prosoape, halate etc. ce se deruleaza la o cantitate de maxim 9 Kg. Acest program cu consum energetic mai mic, este mai lung fata de un program de uscare obisnuit. Programe tesaturi sintetice: Cu 2 nivele de uscare, pastrare in dulap si uscare pentru impaturire, la o cantitate de maxim 4 Kg de rufeProgramul creat special de 15 minute pentru uscarea Camasilor actioneaza bland, la temperaturi scazute de maxim 40ºC, asigurand protejarea acestor articole de imbracaminte, fara cute pentru o calcare usoara. Acest program de uscare se deruleaza la capacitatea de maxim 0,5 Kg. Program Jeans este creat pentru uscarea perfecta si omogena chiar si pentru tesaturile groase. La acest program uscati separat obiectele mari de imbracaminte si utilizati functia Extra Dry (nivel de uscare) sau, daca este necesar functia de uscare cu temporizare. Acest program de uscare se deruleaza la capacitatea de maxim 4 Kg. Mixed este un program de uscare dedicat rufelor sintetice impreuna cu cele din bumbac, la o singura incarcare a masinii, la capacitatea de maxim 4 Kg.  Uscare zilnica, acest program practic si util pentru uscarea rufelor sintetice sau din bumbac, ce necesita a fi uscate cu o frecventa zilnica, asigura performante optime la uscarea a 4 kg de rufe, in doar 125 de minute. Camasi programul asigura uscarea in doar 35 de minute a unei incarcari de 2 camasi. Puteti folosi acest program pentru a usca rufe din bumbac pe care le-ati spalat la viteza mare de centrifugare in masina de spalat rufe. Programe de uscare articole Delicate cum ar fi: bluze de matase, lenjerie intima, la temperatura joasa. Program de uscare imbracaminte pentru copii mici de maxim 2 Kg. La acest program poti selecta timpul optim de uscare intre 10 si 160 de minute pentru a obtine o uscare perfecta la temperaturi scazute. Refresh programul elimina mirosurile neplacute din rufele ce au nevoie de o simpla improspatare. Nu necesita spalarea prealabila a rufelor. Programul cu durata de 10 minute foloseste numai ventilatia cu aer rece. La programele temporizate de uscare puteti selecta programele cu durata de 30 sau de 45 de minute, pentru a finaliza ciclul de uscare cu temperatura redusa. Beko B3T68239MG este dotat cu opţiuni comode, precum pornire intarziata de 24 de ore, care va permite programarea pornirii la orice moment al zilei, de exemplu noaptea, cand energia are un cost mai redus. Cotton ECO este un program dedicat uscarii rufelor din bumbac care rezista la temperaturi inalte, dar intr-un mod economic. Hainele purtate zilnic si nepatate pot fi improspatate datorita aburului, care indeparteaza mirosurile neplacute si ajuta in acelasi timp la reducerea cutelor. Pentru utilizarea programului Time Program / Steam Cure se adauga apa in rezervorul din interiorul tamburului uscatorului de rufe si se selecteaza timpul dorit. Programul Hygienic Drying este recomandat pentru uscarea hainelor pentru copii, a lenjeriei de corp sau a prosoapelor care sub actiunea caldurii vor fi igienizate imediat dupa spalare. Programul Hygienic Refresh permite igienizarea eficienta a materialelor textile uscate cu ajutorul aerului cald.

     Exista programe ce se raporteaza la tipul de tesatura, ce permit setarea unul nivel de uscare diferential, de la foarte uscat, mediu sau umed. In general hainele si camasile care se doresc a fi calcate mai usor, recomand alegerea unui grad de uscare spre mediu. De exemplu programul Cotton Iron Dry il recomand in cazul in care hainele tale sunt din bumbac (camasi, tricouri, fete de masa, etc). Fiind usor umede operatiune de a le calca cu fierul va fi mult mai usoara si eficienta. Nu toate rufele necesita calcare, dar pentru a te asigura ca nu sunt sifonate in timpul uscarii alege programul „gata de impaturit” pentru rufele tale din bumbac si le poti aranja direct in dulap.

      Programul creat special pentru uscarea camasilor actioneaza bland, la temperaturi scazute, asigurand protejarea tesaturii si un timp mai indelungat de viata al acestor articole de imbracaminte.

      Finalul programului este anuntat prin apelul functiei Buzzer care are rolul de a aminti utilizatorului sonor ca timpul destinat ciclului de uscare s-a incheiat. Sistemul siguranta protectie copii blocheaza functiile panoului de comanda si accesul la interiorul cuvei, ca masura de protectie. In timpul programelor de lucru, vei observa s faptul ca acesta actioneaza destul de silentios, nivelul de zgomot incadrandu-se in limitele normale, aprox. 64 dB.

Uscator de rufe Beko B3T43239, eficienta energetica:

Uscator de rufe Beko B3T43239, Pompa de caldura, 9 kg, 15 programe, Clasa A++, SteamCure, RecycledDry, Motor ProSmart Inverter, OptiSense, Aquawave, Hygienic Refresh, Antracit

 

    Avem de-a face cu o masina de uscat rufe economica si din punct de vedere al consumului energetic fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A++, clasa B conform noii etichete energetice cu un consum de 259 kWh/ anual. Acest consum este reliefat si de motorul Smart Inverter ce ofera sesiune de uscare pentru rufe, mult mai eficient. Acest motor Inverter este mult mai fiabil si mai economic din punct de vedere al costurilor de consum oferind o eficienta crestuta, durabilitate si un nivel scazut de zgomot generat in functiune.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport efectuat rapid daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Uscator de rufe Beko B3T43239, Pompa de caldura, 9 kg, 15 programe, Clasa A++, SteamCure, RecycledDry, Motor ProSmart Inverter, OptiSense, Aquawave, Hygienic Refresh, Antracit