REVIEW: Jucarie de plus interactiva Noriel Pets – Trancanel Iepurasul Povestitor

    Ce ai zice de o noua jucarie pe care sa o achizitionezi pentru copilul tau? Daca a fost cuminte, cu siguranta acesta merita o surpriza din partea ta, mai ales cand vine vorba de Trancanel Iepurasul Povestitor, o jucarie inteligenta din gama Noriel Pets. Cei mai multi copii incep sa deprinda arta comunicarii inca de la varste fragede, dar acest lucru poate fi exersat chiar continuu cu aceasta jucarie inteligenta ce propune o noua abordare de a spune povesti, a recita ccantece si a conversa in cele din urma. Trancanel Iepurasul Povestitor este un animalut din plus simpatic cu ochii mari, care asculta cu urechile mari tot ce se intampla in jurul sau, acordant atentie copiilor prin a spune povesti si a recita cantecele vesele. Simpatic si vesel, acesta este accesorizat cu un papion mare si rosu, prins la gat. In fata sa, exista si o carte care simuleaza perfect statutul sau de povestitor. Apasa butonul de pe piciorul lui drept ca sa asculti o poveste sau butonul de pe piciorul stang ca sa asculti un cantecel!

Jucarie de plus interactiva Noriel Pets - Trancanel Iepurasul Povestitor

    Iepurasul functionaza in baza alimentarii sale cu 3 baterii de tip AA de 1,5V incluse in pachetul comandat. Acesta masoara in dimensiuni 20 x 20 x 30 cm, fiind recomandat pentru a fi utilizat de copii incepand cu varsta de 3 ani. Caracteristicile sale de functionare includ 10 cantece si 10 povestioare pe care acesta le poate recita, memorate. Lista cantecelor memorate sunt urmatoarele: : Multi ani traiasca; Iepuras coconas; Alunelu, alunelu; Cantecul elefantilor; Ceata lui Pitigoi; Daca vesel se traieste; Elefantul Cici; Nu mi-e frica de Bau-Bau; Oac, oac, diri diri da; Vulpe, tu mi-ai furat gasca. In randul povestilor memorate regasim urmatoarele titluri: Croitorasul cel viteaz, dupa Fratii Grim; Ratusca cea urata, dupa Hans Christian Anderson; Prostia omeneasca, dupa Ion Creanga; Aleodor imparat, dupa Petre Ispirescu; Alba-ca-zapada si Rosie-ca-Roza, dupa Fratii Grim; Neghinita, dupa Barbu St. Delavrancea; Povestea lui Harap-Alb, dupa Ion Creanga; Danila Prepeleac, dupa Ion Creanga; Jack si vrejul de fasole, dupa Joseph Jacobs; Lampa lui Aladdin. Detine o arhiva impresionanta de informatii care poate sa impresioneze prin detaliile oferite chiar si un adult.

   Cel mic a fost placut surprins la vederea acestuia devenind la scurt timp jucaria preferata a acestuia. Este simpactic, pufos, si sigur in privinta utilizarii, mai ales ca nu contine componente de mici dimensiuni care pot fi inhalate. Iar acum de Paste, poate reprezenta un cadou inspirat pe care sa il oferi celori mici.

Recomandare:

   Daca vrei sa faci o surpriza placuta copilului tau de sarbatori, jucaria interactiva, Noriel Pets – Trancanel Iepurasul Povestitor poate fi o alegere perfecta: Vezi oferta pret

  Nu uita de pretul redus din aceasta perioada, un discount care poate ca il meriti si tu daca il achizitionezi de aici

Jucarie de plus interactiva Noriel Pets - Trancanel Iepurasul Povestitor