Review: Espressor automat De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.61.B

       Daca iti place sa savurezi o cafea buna inca de la primele ore ale diminetii si sa profiti astfel de energia furnizata de aceasta bautura magica cu un minim de efort din partea ta, atunci inseamna ca ai nevoie de un aparat tip espressor automat. Cafeaua buna preparata conform retetei autentice iti va trezi imediat simturile, iar pentru savoare poti incerca si celelalte specialitati care includ lapte, ciocolata si spuma pe deasupra pentru a puncta si la aspectul vizual. Daca urmeaza sa faci o alegere in privinta espresorului de cafea si nu stii exact care ti se potriveste, iti recomand De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.61.B. Acesta este un espressor automat care beneficiaza de un sistem de comanda modern, alaturi de tehnologii care iti dau posibilitatea sa pregatesti numeroase bauturi pe baza de cafea. Aparatul are un design modern si este in acelasi timp si compact, ceea ce ii ofera posibilitatea de a-l integra cu usurinta langa celelalte ustensile pe care le ai in posesie atunci cand te gandesti la bucataria personala. Poate alimenta in acelasi timp doua cani de cafea, pentru a servi cafeaua impreuna cu jumatatea ta cea buna in acelasi timp. De la actionarea comenzii de preparare, esti nevoit sa astepti doar cateva secunde pana cand bautura pe care o doresti este gata pentru a fi servita. Gratie sistemului LatteCrema te poti bucura de mixul perfect de placere intr-un cappuccino cremos, cu spuma densa si catifelata, intotdeauna la temperatura ideala!

Espressor automat De'Longhi Magnifica Evo ECAM 290.61.B, 1450W, 1.8l, 15 bar, carafa pentru lapte, sistem LatteCrema, rasnita cu 13 setari, Negru

     Panou de control tactil intuitiv putin inclinat este dotat si cu un ecran LCD cu afisare in 16 limbi internationale, care va ajuta utilizatorul in orice situatie sa utilizeze espressorul intr-un mod clar si rapid. Mai multe setari ce ne ajuta sa personalizam bautura servita vor putea fi selectate din meniul Setari, Steam este functia de adaugare abur la temperatura ridicata si a crea efectul de spuma de la suprafata cestii de cafea. In functie de nivelul de macinare care tot asa poate fi ales din aceasta interfata vom putea contribui la calitatea gustului, mai intens sau mai stab, iar cu optiunea x2 putem alege sa preparam o cantitatea de cafea dupa pentru a fi distribuita in doua cesti separate. Celelalte optiuni fac referire la lista bauturilor pe care le putem servi, cafea simpla, espresso, cappuccino si caffee latte. Cu comutatorul din partea dreapta a panoului de comanda puteti sa faceti cu ajutorul aburului o spumare perfecta a laptelui. Apasand butonul cu semnul grafic Cleaning aparatul va efectua si un ciclu automat de curatare. Pe ecranul aparatului vei primi frecvent atentionari cu privire la nivelul minim de apa, nivelul minim de cafea si alte atentionari utile in exploatarea automatului. Functia My Latte iti permite sa personalizezi bauturile preferate pe baza de lapte prin spumarea intregii cantitati de lapte din carafa.

Espressor automat De'Longhi Magnifica Evo ECAM 290.61.B, 1450W, 1.8l, 15 bar, carafa pentru lapte, sistem LatteCrema, rasnita cu 13 setari, Negru

    Sistemul automat de spumare lapte LatteCrema combina aburul, aerul si laptele pentru a obtine o spuma bogata si catifelata pentru toate retetele preferate. Cappuccino va avea un gust intens la fel si spuma de deasupra va fi una consistenta, incat sa ne bucure atat vizual cat si papilele gustative. Rezervorul specific pentru lapte este detasabil si poate fi incarcat pana la limita de 220 ml. Intensitatea cafelei se poate personaliza prin reglarea cantitatii de cafea rasnita, selecatand una dintre cele 3 optiuni. Temperatura bauturii poate fi si ea ajustata in functie de preferinte: nivel scazut, mediu sau fierbinte.

Espressor automat De'Longhi Magnifica Evo ECAM 290.61.B, 1450W, 1.8l, 15 bar, carafa pentru lapte, sistem LatteCrema, rasnita cu 13 setari, Negru

     Acest aparat detine si tehnologia CRF Technology” Compact Reliable Fresh ce consta intr-un sistem compact  “fara tuburi”. Prin acest sistem boabele de cafea sunt macinate instantaneu garantand astfel o cafea plina de savoare la o temperatura ideala. Poti selecta pana la 13 trepte de nivel pentru a rasnita cafeaua boabe. Atunci cand cafeaua este macinata mai fin, rezultatul va fi dat de o cafea mult mai tare si aromata iar la un nivel mai putin intens, va genera o cafea la fel de gustoasa dar mai slaba. Espressorul poate fi usor folosit datorita design-ului care ne ajuta sa selectam cantitatea de cafea macinata, cantitatea de apa, ciclu de decalcifiere numai printr-o singura apasare de buton. Tava pentru cești este din inox și este dotată cu un sistem anti-alunecare și unul pentru scurgere. Aparatul este usor de curatat fiind dotat cu functia de auto-curatare. 

     

    Espressorul automat De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.61.B ofera o varietate extinsa din care iti poti pregati bautura pe baza de cafea. Rezervorul mare de apa de capacitate 1,8 litri, ofera o autonomie buna, astfel fiind nevoie de realimentare destul de rar. Daca doresti o bautura pe baza de lapte, o puteti obtine spumand laptele manual cu ajutorul duzei de abur. Timpul estimat de preparare este undeva la ordinul de secunde. Afisajul pictogramelor te ajuta sa te decizi mult mai usor asupra bauturilor disponibile, cafea simpla, cu lapte sau mixt. Capacitatea rezervorului pentru boabe este de 250 de grame.

      Sistemul termic de la interior realizeaza infuzia boabelor prajite sau macinate, pentru a extrage astfel esenta cafelei pe care o utilizezi. Gustul autentic este astfel eliberat in procent de 100 %, dand savoare cafelei pe care o servesti. Sistemul LatteCrema prepara intotdeauna lapte si spuma cremoasa in proportia perfecta, pentru o bautura fina, savuroasa.

      De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.61.B are in dotare indicator ce indica nivelul de cafea boabe din recipient si un indicator de rezervor de apa (gol/plin). In plus aparatul ne instiinteaza si in ce stadiul de clatire si decalcifiere se afla, avand programe automate pentru clatire si decalcifiere. Pentru a obtine rezultate bune in pregatirea bauturilor preferate rezervorul de apa este dotat cu un filtrul de apa performant cu anduranta mare ce garanteaza ca vei profita la maximum de cafetiera complet automata. Prin schimbarea filtrului nu va trebui sa-ti detartrezi aparatul timp de 2 luni, daca aparatul este utilizat in mod normal, beneficiind de apa curata si purificata. În cazul in care aparatului de cafea este lasat neutilizat cu filtrul instalat, acest filtru va dura maxim 3 saptamani. În timp, incalzirea constanta a apei utilizate pentru a face cafeaua duce la formarea de calcar in circuitele interioare ale aparatului. Periodic printr-o atentionare pe ecranul automatului, este necesara decalcifierea aparatului cu demineralizatorul De’Longhi.

       Programul de decalcificare functioneaza automat si tot acest proces dureaza aproximativ 30 de minute. Functia de clatire si decalcifiere ne ajuta sa-l mentinem curat si igienizat dupa fiecare utilizare, astfel incat bauturile noastre preferate sa aiba acelasi gust in fiecare zi. Decalcifiantul EcoDecalk este puternic, rapid, ecologic si contine doar ingrediente naturale. Masurarea duritatii apei se face cu ajutorul unei banzi de reactie TOTAL HARDNESS ce insoteste acest automat de cafea. Pentru procesul de decalcifiere, trebuie sa adaugi 100 ml de solutie EcoDecalk in rezervorul de apa, apoi sa completezi restul cu apa rece, proaspata si sa urmezi instructiunile simple indicate de espressor. 

     Unitatea de preparare se poate detasa usor din aparat pentru a fi igienizata dupa un ciclu mai lung de folosire, prin apasarea a doua cleme laterale de fixare. Filtrul de apa De’Longhi protejeaza espressorul de formarea depozitelor de calcar si ajuta la eliminarea impuritatilor din apa, imbunatatind gustului cafelei. In conditii normale de uz se poate utiliza timp de 2 luni, apoi este necesara inlocuirea cu un filtru nou, reducand astfel frecventa decalcifierii espressorului.

    Puterea de 1450 W claseaza acest aparat in topul espressoarelor puternice, dar a fost luat in consideratie si aspectul consumului, astfel ca espressorul are functie de economisire a energiei, el incalzeste numai cand e necesar si mai exista un comutator care deconecteaza aparatul complet de la retea. De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.61.B este dotat tehnologic si cu functia de economisire de energie, avand un micro intrerupator pentru functionarea in sistem Stand-By sau consum zero cu intreruperea alimentari cu curent electric. In plus aparatul este setat sa se opreasca automat dupa 2 ore de inactivitate. Acest interval de timp poate fi setat astfel incat automatul sa se opreasca dupa 15, 30 de minute sau dupa 1, 2 sau 3 ore. Iar cu functia Energy Saving activata acest automat opreste indicatoarele luminoase de pe display pentru a oferi un plus de economie, in timp ce functiile aparatului raman active in continuare. Unitatea de preparare se poate detasa usor pentru a fi igienizata dupa un ciclu mai lung de folosire. Aparatul are urmatoarele dimensiunii: (W x D x H) mm 240 x 360 x 440 si o greutate de 9.6 Kg. Reprezinta o alegere insirata daca doresti sa iti imbunatatesti viata alegand un aparat care sa prepare cafeaua in mod automat. Tot ce trebuie sa asiguri este incarcarea recipientelor cu cafea, apa si al carafei de lapte pentru specialitatile care folosesc spumarea laptelui. Permite realizarea de bauturi pe baza de cafea, ce se pot personaliza conform dorintelor proprii. Anumite setari pot fi memorate sub forma de profile utilizator, pentru a beneficia astfel de aceleasi setari de fiecare data.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa te rasfete in fiecare dimineata inca de la prima ora: Verifica oferta pret

        Mai multe detalii tehnice precum si pareri ale cumparatorilor puteti verifica si pe pagina produsului accesibila aici

      Primesti garantie 24 de luni daca il comanzi de aici

Espressor automat De'Longhi Magnifica Evo ECAM 290.61.B, 1450W, 1.8l, 15 bar, carafa pentru lapte, sistem LatteCrema, rasnita cu 13 setari, Negru