Review: Aspirator cu sac Miele Complete C3 Silence Eco Line DTC SGSK5

    Miele Complete C3 Silence Eco Line DTC SGSK5 este genul de aspirator pe care il cumperi pentru experienta, calitatea materialelor dar si posibilitatile de a face curatenie rapid si eficient, fiind dotat cu tehnologii germane marca Miele de ultima generatie. Oricare ar fi problema cu unul din produsele Miele achizitionate, ai la dispozitie un centru info de call center unde poti adresa intrebari de natura tehnica sau comerciala. Aceasta experienta este una pe care o primesti odata cu achizitia unui produs sub brand Miele. Dupa achizitie produsul se inregistreaza pe site-ul oficial Miele, urmand apoi sa primesti toate beneficiile incluse in programul selectat, de la garantie extinsa, asistenta telefonica, etc. Miele Complete C3 Silence Eco Line DTC SGSK5 este un aspirator excelent pe care il poti manevra usor in casa, beneficiaza de sistem colector murdarie cu sac, mai multe filtre ce ajuta la captarea prafului fin la interior, imbunatatind astfel experienta de curatare pe tot felul de suprafete, podele, covoare, etc. 

Aspirator cu sac Miele Complete C3 Silence Eco Line DTC SGSK5, 550 W, 4.5 l, 64 db, perie AirTeQ, Alb

    Aparatul de aspirare Miele Complete C3 Silence Eco Line DTC SGSK5 are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate in nuanta alb mat. Aspiratorul este echipat cu un motor performant si avansat tehnologic – Eco Line, care are o eficienta remarcabila de operare, fluxul de aer fiind puternic prin tubul de aspirare, aparatul avand un consum redus de energie si functionare silentioasa. Motorul inovator Eco Line DTC SGSK5 ofera aspiratului treceri suplimentare de aer pentru un flux de aer si mai puternic fiind ajutat de peria eficienta EcoTeq si inteligentul PowerChip, inovatii unice Miele. In timpul aspirarii chip-ul ajusteaza in mod continuu consumul de putere pentru a se adapta perfect situatiei. Vei impresionat de puterea acestuia fara a avea un impact major asupra consumului energetic, fiind un produs ECO. Unul dintre cele mai bune aspecte care recomanda acest aspirator este ca nu e nevoie sa insisti de mai multe ori in acelasi loc, pentru a colecta murdaria. Aspiratorul Miele preia murdaria de prima data, nefiind nevoie sa insisti de mai multe ori. Iar in functie de situatie, provocari si spatiu disponibil, ai la dispozitie o gama variata de accesorii care pot fi cuplate pentru a curata mult mai eficient in spatii inguste, covoare si podele. Prezinta un sistem de dublu comanda, folosind butoanele specifice de reglare intensitate aspirare de pe consola corpului principal si manerul periei electrice.

Aspirator cu sac Miele Complete C3 Electro EcoLine - SGFP3, 550 W, 4.5L, perie electrica, filtru HEPA, 77 dB, Maro

     Acest model este eficient din punct de vedere energetic avand o putere maxima de aspirare si dand cele mai bune rezultate. Este incadrat in clasa energetica C si clasa de performanta a curatarii podelelor A. Pornirea motorului se face cu tehnologia Soft Start care este mai eficienta din punct de vedere energetic si mareste durata de utilizare a aspiratorului. Ca rezultat al cuplului redus in timpul pornirii motorului, sarcina este transmisa tuturor pieselor in miscare ale motorului, treptat, care, la randul lor, solicita mai putin motorul si astfel reduce consumul de energie. Motorul puternic ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Miele Complete C3 Silence Eco Line DTC SGSK5 este un aspirator cu sac avand o capacitate de colectare murdarie de pana la 4,5 litri, sacul avand 9 straturi de filtrare si capac igienic cu inchidere HyClean GN. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa il inlocuiesti cu altul nou.

Aspirator cu sac Miele Complete C3 Silence Eco Line DTC SGSK5, 550 W, 4.5 l, 64 db, perie AirTeQ, Alb

      Panoul de comanda este dotat cu buton avand comenzi electronice +/- de pornire oprire de tip On/Off, un potentiometru cu functia de variator de putere motor in 6 trepte si un alt buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. In functie de suprafata care urmeaza sa fie aspirata, folosind variatorul de putere, putem ajusta puterea de aspirare a motorului. Folosind acest aparat cu puterea reglata la minim putem aspira fara sa ne facem probleme cu vecini. Zgomotul emis va fi foarte greu de sesizat. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 64 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme.

Aspirator cu sac Miele Complete C3 Silence Eco Line DTC SGSK5, 550 W, 4.5 l, 64 db, perie AirTeQ, Alb

 

 

    Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate mica de 7.41 Kg si poate fi transportat cu usurinta datorita sistemului de roti mobile. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 8.5 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic din inox, din dotarea aparatului vom avea o raza de actiune de 12 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic flexibil cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Miele. Miele are in dotare si o perie de aspirare de inalta performanta universala SBD 290-3, ce poate fi folosita cu succes pentru aspirarea covoarelor cat si a suprafetelor dure precum gresia si parchetul. Setul de accesorii cu trei 4 cuprinde: perie standard, accesoriu pentru spatii inguste, parie parchet si duza tapiterie.

Aspirator cu sac Miele Complete C3 Electro EcoLine - SGFP3

    Acestea sunt integrate sau, ca urmare a unei inovatii exclusive de la Miele, pot fi fixate pe o clema Vario pentru a fi intotdeauna la indemana.

Aspirator cu sac Miele Complete C3 Silence Eco Line DTC SGSK5, 550 W, 4.5 l, 64 db, perie AirTeQ, Alb

     Filtrul AirClean + filtrul motor din dotare cu 1 strat de spumă reuseste sa capteaze pana şi cele mai fine particule de praf înainte ca aerul să fie evacuat din aspirator, pentru un cămin fără praf, cu aer curat şi sănătos. Filtrul „AirClean” capteaza pana la 99,9 % din particule de dimensiuni de pana la 0,3 microni. Acest model beneficiaza de un sistem etans, ceea ce inseamna ca aerul pe care il elibereaza este defapt mai curat decat aerul care il capteaza la interior. Acest sistem etans permite astfel eliberarea suspensiilor si a prafului rezultat in urma aspirarii si pastrarea cu adevarat la interior, pentru o curatenie cat mai eficienta.

    Clasa emisiilor de praf ale modelului Miele se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadrandu-se in clasa (34.3 kW/an). Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadrandu-se in clasa C in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Mai mult decat atat, Miele are role din cauciuc, care nu vor deteriora mobilierul sau podeaua. Dupa ce vom termina curatenia nu vor ramane nici urme de praf, nici urme de roti.

Avantaje:

– Putere de aspirare maxima – 550 W;
– Aplicatii adaptabile – duza universala pentru pardoseala;
– Bland cu podelele din lemn – accesoriu flexibil Parquet Twister;
– Adaptabil si usor de utilizat, gratie accesoriilor integrate;

Aspirator cu sac Miele Complete C3 Score Black OBSW EcoLine SGDP3, 550 W, AirClean, Negru

      Bratul telescopic poate fi ajustat ca inaltime pentru a te ajuta sa aspiri chiar si in zonele de colt ale peretelui la inaltime pentru a indeparta casele de paianjen inetetice. Printr-un singur clic, la actionarea prin forta a manerului rotativ, acest brat telescopic se lungeste sau se strange in functie de nevoile tale. 

     Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv perie universala SBD 290-3, duza pentru tapiterie, duza pentru spatii inguste, perie cu peri naturali pentru obiecte reliefate si telescop metalic. Cu peria din dotarea aspiratorului Miele, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Aspiratorul Miele cu eficienta energetica C este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. De la performanta inalta in procesul de aspirare oferit de aspiratorul Miele, pana la serviciul de asistenta clienti pentru solutionarea rapida a problemelor intampinate, acest brand ofera una dintre cele mai bune experiente pe care le poti avea atunci cand cumperi un aspirator. Miele este un brand premium, iar astfel asteptarile noastre  sunt indeplinite pe deplin de tot acest parcurs.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

    Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator cu sac Miele Complete C3 Silence Eco Line DTC SGSK5, 550 W, 4.5 l, 64 db, perie AirTeQ, Alb