Review: Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6613UE++

    Masina de spalat vase incorporabila este o alegere excelenta daca doresti sa aduci un plus de confort in viata ta si sa ai astfel la indemana o solutie automatiza care sa te ajute sa speli vasele care se strang in bucatarie. Atunci cand ai o familie mare, vei vedea cum in bucatarie dupa fiecare masa se vor strange intotdeauna mai multa vesela la spalat. La fel daca obisnuiesti s primesti in vizita prieteni sau rude, dupa masa in familie, in urma vor ramane mai multa vesela ce trebuie spalata intr-un final. Alegerea unei masini de spalat ca cea de la Heinner HDW-BI6613UE++ iti va usura cu mult acest proces de spalare care trece din sfera manuala la cea automata. Chiar daca pare un moft mai mult, vei vedea ca vei obtine acelasi consum de apa, vesela va fi spalata mult mai eficient iar in final vei castiga mai mult timp liber pentru tine. Beneficiind de formatul incorporabil, poti foarte usor sa integrezi masina de spalat vase la interiorul unui mobilier specializat de bucatarie pentru a nu ocupa mai mult din spatiul util al casei. 

Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6613UE++, 13 seturi, 6 programe, Display LED, Aquasop, Clasa E, 60 cm

    Panoul de comanda poate fi usor accesat de oricine, acesta fiind pozitionat pe muchia superioara a usii de access. Aici gasim un indicator sare care va atentioneaza cand trebuie sa adaugi sare in compartimentul special, indicator solutie de clatire ce se va aprinde pentru a te atentiona ca trebuie sa completezi cu agent de clatire in compartimentul special fiind usor de operat pe tot parcursul functionariisale. La final de program, vei fi atentionat de un semnal sonor ca programul de spalat vase a fost finalizat. 

      Mașina are un design foarte simplu, având carcasa complet albă, iar panoul de control mecanic fiind plasat pe ușii. Panoul are o interfață foarte simplă, fiind prevăzut cu un număr redus de butoane și afișaj LED ce iti indica timpul ramas pana la finalizarea programului, precum si etapa spalarii in curs. Aparatul are in dotare si functia Timer cu pornire intarziata pana la maxim 24 h cu afisare timp ramas. Aparatul avand dimensiunile de (IxLxA) cm 82 x 55 x 59.8 cm se poate integra sub blatul mobilei de bucatarie fara sa-ti ocupe prea mult spatiu. Avand o capacitate medie de spălare de nu mai puțin 13 (seturi) se adreseaza familiilor de 3-4 persoane si este capabila sa spele mai multe tipuri de vase sau chiar vase de dimensiuni mari. Interiorul este organizat în 2 coșuri spațioase din sârmă cu rafturi pliabile, dintre care unul este ajustabil pe inaltime, astfel încât să te poți adapta la fiecare situație și să poți spăla toate vasele de care ai nevoie. Cosul superior este ajustabil pe inaltime. Acest sistem simplu iti va permite sa ajustezi in functie de nevoi spatiul de la interior pentru a putea astfel spala o varietate mai mare de diferite dimensiuni a vaselor. Sistemul de reglare include mai multe sine ce pot fi utilizate pentru a obtine mai mult spatiu atunci cand doresti sa speli vase care au inaltime mai mare. In plus de asta exista si un raft special pentru ustensile de bucatarie, cum ar fi cutite, linguri si furculite. Atuncic cand ai nevoie de mai mult spatiu, raftul pentru ustensile bucatarie poate fi scos afara de tot. Este mult mai eficient sa beneficiezi de ordine la interior si sa speli tot ce ai nevoie in deplina siguranta. Farfuriile pot fi prinse intre mai multi suporti pliabili la interior ce asigura o siguranta prin fixarea pe pozitie. 

     Masina de spalat vase Heinner HDW-BI6613UE++ beneficiaza de functii automatizate ce asigura o buna functionare a aparatului astfel: Sistem de oprire automat in cazul in care aparatul evacueaza apa la exterior, ce ofera o siguranta suplimentata pentru a evita astfel accidente si inundatie. Aquastop va intrerupe alimentarea cu apa in cazul in care sesizeaza o problema. In lista acestor sisteme mai regasim functia incarcare la jumatate ce iti permite utilizarea masinii de spalat vase Heinner la jumatate din capacitatea sa (7 seturi) cu un consum de resurse optimizat acestei cantitati, si de asemenea ai la dispozitie un cos ajustabil pe inaltime, cel superior, pentru a manevra mai eficient spatiul de la interior daca speli vase mai voluminoase. Pornirea intarziata, da posibilitatea utilizatorului sa seteze cand sa porneasca aparatul de spalat vase Heinner, cu un timp de intarziere in intervalul de timp 1-19 ore.

    Masina de spalat vase Heinner HDW-BI6613UE++ permite accesul facil la interior printr-o deschidere larga a usii prin partea din fata, utilizatorul reusind astfel sa obtina controlul rapid si cu usurinta a elementelor de vesela plasate la interior pentru curatare. Spatiul de la interior este optimizat pentru a primi tot felul de elemente de vesela, de la farfurii, pahare, cani, tigai si intrumente de mancat, etc. Suportul de tacamuri permite incarcarea eficienta a tacamurilor si asigura o spalare perfecta a acestora. Daca aveti nevoie de mai mult spatiu in cosul inferior, suportul de tacamuri poate fi indepartat cu usurinta. Ramane la latitudinea ta sa alegi programul de lucru, in functie de ce doresti sa speli si gradul de murdarie al acestora.

     Pentru spălarea efectivă ai la dispoziție 6 programe de spălare cu 3 nivele de temperaturi de spalare: Prespalare, Dezinfectare, Economic, Auto, Rapid si Inteligent. Vei gasi astfel un program automat, un program economic la 50°C pentru spălare la un nivel minim de resurse, program igienizare la 65°C, recomandat pentru vasele cu grad de murdarie ridicat (ciclu de spalare ce combina o spalare intensiva pe raftul de jos cu o spalare delicata pe sertarul de sus) si o spalare Auto. Auto va fi cel mai folosit program, caci este ideal murdarie in cantitati normale. Va spala la 55°C, si va rula doar timp de 120 de minute. In tot acest timp va consuma 15 litri de apa si va avea un consum energetic de 1.35 kwh. Programul rapid de 30 de minute va reusi sa spele vesela in aproximativ jumatate de ora si asta fara ciclul de uscare. Programul de lucru Prespalare efectueaza o precuratare a vaselor intr-un proces de maxim 10 minute cu apa neincalzita. Insa acest program nu e suficient, recomandarea fiind acea de a apela apoi la unul din celelalte programe pentru o curatare mai serioasa. Programul Dezinfectare 70°C este cel care opereaza la temperatura cea mai ridicata pentru igienizarea eficienta a vaselor. Masina de spalat vase Heinner HDW-BI6613UE++ detine optiunea pentru incarcare la jumatate, ideala atunci cand nu ai foarte multe vase de spalat (adapeaza consumul si durata timpului de spalare in functie de cantitatea de vase din interiorul sau) si optiune multizone. Programul Child Lock este un sistem de siguranţă pentru prevenirea deschiderii uşii de către copii sau oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de spalat vase, fara ca sa fie supravegheati permanent. 

     Mașina este dotată și cu un filtru cu tehnologia de autocurățare. În privinţa funcţiilor speciale, pune la dispoziţie, elementul de încălzire ascuns, programarea întârziată, cele trei nivele de temperatură, Sensor System, indicatorul pentru pentru realimentare cu sare, (acest articol fiind folosit la dedurizarea) apei si indicator lichid de limpezire. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică E, având un consum extrem de redus de curent electric.

Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6613UE++, 13 seturi, 6 programe, Display LED, Aquasop, Clasa E, 60 cm

     Consumul standard de energie pentru un ciclu de spălare Eco este de 1,04 kWh, iar cel de apă este de 12 litri. Consumul anual este de 94 kWh iar cel de apa este de 3080 de litri. In acelasi timp consumul de apa intr-o familie se reduce cu pana la 40%. Masina de spalat vase este foarte silentioasa, nivelul de zgomot are valoarea maximă de 52 dB. La terminarea programului sunt anuntat ca ciclul a luat sfarsit printr-un indicator luminos regasit in partea superioara, alaturi de panoul de comanda si afisajul LED. Cei de la Heinner au reusit sa mentina mereu stacheta la un nivel ridicat inca de la primele modele aparute pe piata, in timp reusind sa se perfectioneza, cel mai bun exemplu fiind chiar acest model de masina de spalat vase Heinner HDW-BI6613UE++. 

Recomandare:

       Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

      Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6613UE++, 13 seturi, 6 programe, Display LED, Aquasop, Clasa E, 60 cm