Bicicleta spinning OVICX Q100C, pret, specificatii design

    Spinning-ul este miscarea care ne ofera printre cele mai multe beneficii, fiind un sport care antreneaza cea mai mare parte din muschii principali ai corpului. Antrenamentul de ciclism la interior este unul provocator si plin de entuziasm, deoarece pune la incercare intreg corpul. Beneficiile unui astfel de exercitiu includ pierderea in greutate, imbunatatire forta si rezistenta. De aceea daca vrei sa ai parte si tu de aceleasi imbunatatiri si sa te simti mult mai bine dupa fiecare sesiune de exercitiu, vin astazi cu recomandarea unei biciclete dedicate de fitness de la OVICX Q100C. Cu siguranta merita sa incerci aceasta metoda inedita mai ales ca rezultatele sunt unele ce apar imediat cel putin 5-6 sedinte pe care le poti parcurge in decurs de 2 saptamani de zile. OVICX Q100C iti pune la dispozitie suportul de care ai nevoie pentru a te simti comod si in acelasi timp sigur pe experienta traita, pentru a te bucura de o stare de bine in fiecare zi. Acest produs a fost conceput pentru a se adresa utilizatorilor cu nivel diferit de pregatire de la incepatori, intermediari si avansati.

Bicicleta spinning OVICX Q100C , volanta 6.5 kg, greutate maximia utilizator 110kg

    OVICX Q100C combina avantajele mersului pe jos, ale alergatului si ale ciclismului, oferind o miscare uniforma, solicitand mai multe grupe de muschi din zona abdomenului, picioarelor si feselor. In vederea prevenirii accidentarilor, pedalele sunt prevazute cu niste curele reglabile, ce mentin piciorul bine fixat in timpul antrenamentului. Sistemul de pedalare al bicicletei este foarte apropiat de cel al unei cursiere naturale, deoarece permite rotatia libera a rotii atunci cand vom inceta pedalarea, iar acest lucru ne permite sa lucram toate grupele de muschi. Este tipul de activitate fizică care solicită corpul uman la niveluri diferenţiate de presiune şi solicitare. Dacă în mersul clasic pe bicicletă, organismul uman nu este supus unui nivel ridicat de presiune (acesta fiind dictat de gradul de dificultate al traseului urmat), în cazul acestui tip de activitate fizică, acesta este ceva mai diferită. Transmisia este una pe curea, ABS belt cover ce ofera un parcurs lin, indiferent de viteza sau nivel anduranta setat.

32-original

    Bicicleta este fabricata din materiale de calitate, foarte rezistente, avand capacitatea de a sustine o greutate de maxim 110 de kg. Saua se poate regla foarte usor pe verticala si pe orizontala pentru a obtine o pozitie corecta corpului, dar si confortabila (76 – 86 cm). Unul dintre cele mai mari avantaje ai bicicletei de spinning OVICX Q100C este nivelul de dificultate oferit. Daca in cazul unei biciclete clasice dificultatea pedalarii ne era oferita de formele de relief sau de lungimea drumui, bicicletele de spinning ne ofera mai multe grade de dificultate iar OVICX Q100C nu face exceptie de la regula si ne propune nu mai putin de opt niveluri de dificultate. Acest aparat devine astfel ideal pentru oricare tip de utilizator, de la cei incepatori pana la experti. Cadrul masiv si volanta combinate cu sistemul de franare cu pasla ofera inertie si rezistenta inalta ceea ce fac ca bicicleta sa poata fi folosita in siguranta. Designul ghidonului Bullhorn este ergonomic astfel ca asigura o miscare confortabila si stabilitate, pune mai putina presiune pe spatele inferior astfel ca poti face sport la intensitate ridicata, pentru o perioada mai lunga de timp.

 

      OVICX Q100C este prevazuta cu un computer cu display LCD prin intermediul caruia putem monitoriza distanta, timpul, calorii consumate si viteza. Computerul este programat manual si detine ca sursa de alimentare baterii de 1.5 V cc tip AAA. Ecranul LCD mare afiseaza datele de rulare si de antrenament ale datelor statistice, cum ar fi timpul de functionare, distanta, viteza, ODO, scanarea, caloriile arse si ritmul cardiac. In plus poti atasa o tableta pe suportul dedict frontal pentru a fi in contact cu aplicatiile smart de pe telefonul mobil.

Bicicleta spinning OVICX Q100C , volanta 6.5 kg, greutate maximia utilizator 110kg

     Aparatul are 100 nivele de rezistenta la manetele de pedalare de la picioare, ce pot fi accesate de variatorul mecanic de presiune cu sistem de franare magnetic prin frecare, fara a opri antrenamentul. Acest model foloseste un magnet permanent, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. Volantul sau este conceput pentru a optimiza performanta activitatii, regland rezistenta pe placul dumneavoastra pentru o personalizare a antrenamentului la nivelul dorit.

     Modelul in discutie presupune un mod de functionare similar cu al unei biciclete stationare asigurand un antrenament eficient si echilibrat. In acelasi timp, bicicleta este echipata si cu o volanta cu greutatea de 6,5 de kg, determinand miscarea intregului aparat. Acest sistem asigura o miscare lina datorita inertiei, in acest fel reusind sa protejeze articulatiile utilizatorului, dar si aparatul in sine. Centrul de greutate al acesteia beneficiaza de o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante, impiedicand deplasarea aparatului pe parcursul exercitiului. Bicicleta este foarte silentioasa, iar franarea pastreaza aceasta nota. Sistemul de franare magnetic ne asigura o franare prompta, ce pastreaza linistea in casa. Saua la fel si pozitia ghidonului poate fi ajustata incat sa ofere cel mai bun confort utilizatorului. In partea superioara adiacenta panoului de comanda, bicicleta iti pune la dispozitie doua suporturi pentru a pastra la indemana bidonul de apa + inca un suport tipizat pentru o tableta, unde se incadreaza perfect si telefonul mobil.

Bicicleta spinning OVICX Q100C , volanta 6.5 kg, greutate maximia utilizator 110kg

     Versatilitatea modelului OVICX Q100C este unul dintre punctele forte ale bicicletei, datorita faptului ca poate fi utilizata de barbati sau de femei indiferent de gradul acestora de experienta. Inaltimea este un punct asupra caruia nu va trebui sa ne facem nicio problema, deoarece atat saua cat si ghidonul sunt reglabile pe inaltime si nu exercita o tensiune inutila asupra coloanei. Transmisia de la sistemul de pedalare la volanta se realizeaza prin lant. Pedalarea se poate executa in ambele sensuri in functie de preferintele dumneavoastra. Axul care sustine o pereche de brate fixe de sprijin pentru maini au in dotare si o pereche de cotiere din burete moale care au rolul de a relaxa coloana in timpul exercitiului. Ghidonul are si un sistem mecanic de reglaj in inaltime in functie de inaltimea dv. In plus si saua acestui model, facuta dintr-un material sintetic moale are si ea la randul ei un sistem de reglare pe verticala si orizontala, pentru o pedalare cat mai comoda.

    Sistem de transmisie cu rulmenti speciali si curea pentru exercitii constante si fluide in timpul antrenamentului. Sistem avansat care garanteaza pregatirea totala la un nivel avansat. Bicicleta este echipata cu un arc de absorbtie a miscarii seii, care echilibreaza structura principala a bicicletei si imbunatateste ergonomia in timpul antrenamentului. Deasemenea bratul pedalier include 3 piese ce au menirea de a asigura cel mai bun confort si mai important de atat siguranta. Modul de pedalare suportat este cel reversibil, inainte si inapoi. Pedalele sunt construite din material aluminiu, au sistem de reglare dimensiune cu bretele ce se adapteaza pe forma piciorului. Suprafata antiaderenta asigura faptul ca talpa piciorului nu va aluneca, odata ce incepi sa pedalezi.

Bicicleta spinning OVICX Q100C , volanta 6.5 kg, greutate maximia utilizator 110kg

     Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului. Aparatul se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe saua bicicletei; Ajustati inaltimea aparatului si a sei; Se regleaza nivelul de rezistenta din butonul cu functia de variator de presiune si pedalati pentru o viata mai sanatoasa. Poti folosi aceasta bicicleta spinning in timp ce te uiti la televizor. Poti asculta muzica, te poti uita la o emisiune sau chiar la un film. Poate parea simplu, insa aceste moduri iti vor transforma antrenamentele astfel incat sa nu le mai vezi ca pe o munca ci sa le astepti cu nerabdare.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta fitness performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul exercitiilor acum la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de semnificativ: Verifica pret redus

Bicicleta spinning OVICX Q100C , volanta 6.5 kg, greutate maximia utilizator 110kg