Jucarie de plus interactiva, Noriel Pets, Diego, pret pareri

        Jucariile interactive sunt alegerea perfecta daca doresti sa abordezi o alta latura educativa in care sa fi implicat atat tu ca parinte cat si cel mic. Pe langa partea distractiva de joc, o astfel de jucarie poate juca un rol important in educatia celor mici prin exersarea de cuvinte si jocuri specifice anumitor atributii sociale. Jucaria de plus interactiva, Noriel Pets, Diego poate reprezenta un cadou perfect acum de sarbatori, atunci cand majoritatea dintre noi ne gandim la ce vom alege sa punem sub brad pentru a-i inveseli pe ai nostrii copii. Craciunul este o sarbatoare care merita traita in familie, iar acest spirit trebuie sa dainuie si sa fie sugerata mai departe si celor mici. Astfel ca emotia traita in momentul descoperirii cadourilor de sub brad trebuie sa fie un moment unic la care noi parintii contribuim pentru fericirea celor mici. Noriel Pets, Diego este un papagal simpatic, foarte vorbaret care repeta tot ce ii spui. Papagalul Noriel Pets, Diego este mereu pus pe glume fiind distractiv, ceea ce il face sa fie iubit de catre cei mici. 

   Diego este un papagal plin de haz care te imita repetand tot ce-i spui, cu glasul lui pitigaiat, in timp ce da tantos din aripi. Ii place sa imite vorbele celor mici in stilul sau caracteristic, distractiv. Vei descoperi in el un prieten bun si plin de umor, care te intelege atat de bine, incat vorbeste exact ca tine! Diego este un papagal din plus, care functioneaza cu 3 baterii de tip AAA incluse in pachetul comandat. Este suficient sa il pornesti apoi sa spui ceva, pentru ca acesta sa repete tot ce spui dupa tine. 

     Cel mic va fi cu siguranta fascinat de aceasta jucarie, mai ales ca este colorata in culori calde, si prezinta o multime de sunete care vor putea fi imitate de acesta, lucru care il va distra copios pe cel mic. Piesele jucariei sunt mari cat sa nu fie inghitite cu usurinta, structura este una destul de stabila iar materialele din constructia sa nu prezinta agenti chimici care sa ii puna in pericol sanatatea celui mic.

     Se alimenteaza pe baterii, 3 baterii de tip AA, si are o autonomie de lucru de pana la 2 saptamani pentru o perioada de lucru de 3-4 ore pe zi.

Recomandare:

     Este una din jucariile preferate ale celui mic, un aparat educativ de activitati care ii va stimula atentia celui mic, il va face receptiv la stimuli si il va distra in acelasi timp, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

    Deasemenea zilele acestea il poti gasi la un pret redus, acesta face parte dintr-o campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativ: Vezi pret actualizat

Jucarie de plus interactiva, Noriel Pets, Diego