Robot interactiv, Blue Rocket, Astronautul Charlie, pret, pareri

   Cel mai nou robot interactiv Blue Rocket, Astronautul Charlie este alegerea perfecta daca iti doresti o jucarie inteligenta care sa il amuze pe cel mic dar care sa insemne si o lectie de invatatura la fiecare utilizare. Daca este la primul robot inteligent, Blue Rocket, Astronautul Charlie va fi alegerea perfecta daca iti doresti mai mult decat o jucarie banala, capabila sa iti ofere mai multe informatii utile din lumea universului. Foloseste aplicatia pe mobil sau tableta ca sa il vezi deplasandu-se pe suprafata selenara, in modul mers normal sau alunecare. Mai mult de atat il poti programa sa execute pana la 200 de actiuni diferite pe care le poti memora folosind functia de memorie activitati. Robotul emite sunete speciale din sfera spatiala, si beneficiaza si de functie de control prin gesturi. In plus de asta acesta detine raspunsurile la peste 300 de intrebari de cultura generala despre cosmos si planetele care ne inconjoara. Este un robot interactiv care il ajuta pe cel mic sa capete deprinderile informationale legate de astronomie, un domeniu vast care poate deveni pasiune mai tarziu in primii ani de scoala.

Robot interactiv, Blue Rocket, Astronautul Charlie

     Este inteligent distractiv si nu te plictisesti deloc deoarece de fiecare data are care un task care sa il ofere celui mic sa il descopere. Fiind un robot interactiv, Blue Rocket, Astronautul Charlie, nu este doar o simpla jucarie, avand un scop in sine prin exercitiu, miscare si vorbire sa il invete pe cel mic sa converseze. Detine o arhiva impresionanta de informatii care poate sa impresioneze prin detaliile oferite chiar si un adult. Pentru a putea sa il controlezi de la distanta, este nevoie sa instalezi o aplicatie de pe telefonul mobil. Aceasta va functiona ca si o telecomanda, modul de comunicare intre robot si telefon fiind via on air prin bluetooth. 

     Robotul functioneaza cu 3 baterii LR6/AA care nu sunt incluse in pachetul comandat. Pentru un cost redus in timp recomand intotdeauna sa folosesti acumulatorii special care se pot reincarca in timp la priza. Este compact usor de utilizat iar constructia sa este una rezistenta. Acesta masoara in dimensiuni 27.5 x 12 x 35 cm, fiind recomanda copiilor cu varste de la 5 ani in sus. 

Recomandare:

   Daca vrei sa faci o surpriza placuta copilului tau de sarbatori, robotul interactiv, Lexibook, Powerman Jr poate fi o alegere perfecta: Vezi oferta pret

  Nu uita de pretul redus din aceasta perioada, un discount care poate ca il meriti si tu daca il achizitionezi de aici

 

Robot interactiv, Blue Rocket, Astronautul Charlie