REVIEW: Panou solar fotovoltaic Longi LR4 HIH 445 M, monocristalin

      Problemele energetice cu care se confrunta tara noastra dar si factura crescuta la energie ne face sa ne gandim din ce in ce mai mult la solutii alternative pentru locuinta, sa devenim prosumatori sau sa inmagazinam energia in baterii de la soare. Panourile solare sunt cea mai buna investitie, pe care o vad in viitor. Desi initial necesita un buget, vei vedea ca aceasta se va amortiza in timp destul de repede, avand in vedere ca preturile sunt in continua crestere pentru energie. In acest sens am cautat online sa vedem de Black Friday care este cea mai buna oferta pentru o astfel de solutie. La Mathause gasim in campania curenta panoul solar fotovoltaic Longi LR4 HIH 445 M ce utilizeaza o tehnologie pe baza de monocristalin la un pret destul de bun. La casa, cum costurile cu energia sunt mai mari, energia solara poate fi o alternativa buna de pus in practica. Iar acest panou monocristalin de la Longi LR4 HIH 445 M te poate ajuta sa optimizezi costurile cu energia electrica. 

      Acest panou solar asigură performanțe ridicate pentru un termen îndelungat, fiind folosite în construcția sa doar materiale de înaltă calitate, certificate de Comisia Europeană prin marcajul CE de pe ambalajul acestui produs.  Produsul poate fi montat atat in sistemul fotovoltaic de la sol, cat si pe acoperis. Panoul este format din 144 de celule mici, o tehnologie care reduce pierderile de putere. Acesta are sensibilitate redusa la umbrire, risc mic de puncte fierbinti si rezistenta mai mare la sarcina mecanica. Functionarea nominala a celulelor este la temperatura de 45 ± 2°C. Nivelul de energie furnizată poate oferi o durată limitată de funcționare a becurilor sau ale electrocasnicelor mici, înainte de a fi necesară o nouă încărcare a acestora. În funcție de consumul electrocasnicelor conectate și în funcție de capacitatea panoului solar, această durată de funcționare variază de la un sistem la altul. Trebuie sa ne asiguram ca lumina solara va bate in regim perpendicular pe suprafata acestuia pentru o perioada cat mai lunga din zi. Inainte de instalare trebuie sa efectuam o simpla verificare a modului de rotire al soarelui pentru a identifica cea mai buna pozitie de pe acoperis. Astfel ne asiguram ca energia captata va fi de fiecare data la cel mai bun nivel. Chiar si in zilele innorate, acesta reuseste sa capteze energie, dar la un nivel mai scazut. Cum verile sunt mai mult timp insorite, la fel si toamna in ultimul timp, alegerea unei solutii cu panouri fotovoltaice pentru a produce in regim propriu energie este abordata de tot mai multa lume, ce doreste sa economiseasca mai mult la factura energetica.

Date tehnice panou solar fotovoltaic Longi LR4 HIH 445 M:

  • grosime panou sticla: 3.2 mm
  • material rama: aluminiu
  • dimensiuni: 2094 x 1038 x 35 mm (Lungime x Lungime x Grosime)
  • eficienta maxima 20,5 %
  • tensiune maxima 1500 V
  • Putere maxima 445 W
  • clasa de protectie II

         Recomand ca procesul de instalare și de mentenanță al panoului solar sa fie facut de catre un specialist in domeniu. Asta deoarece greselile mici de montaj pot duce la o functionare defectuoasă sau la deteriorarea sistemului de panouri solare. In termeni generali instalarea panoului trebuie sa fie la o inclinatie de 15 grade cu orientare spre sud pentru a optimiza procesul de captare al razelor solare.

       Panoul solar fotovoltaic Longi LR4 HIH 445 M este o alegere excelenta, oferta pe care o recomand sa o studiezi cu atentie, iar daca esti hotarat sa actionezi rapid, deoarece campania de reduceri are un termen limitat de perioada de timp: Vezi oferta pret

       Zilele acestea beneficiaza de o reducere suplimentara pret la care il recomand tuturor celor interesati sa produca si sa consume energie verde: Vezi pret actualizat