Aspirator vertical Rowenta X-COMBO GZ3038WO, pret, pareri

      Nu exista locuinta in care sa nu fie nevoie de un aspirator, curatenia de zi cu zi fiind dependenta de acest aparat care ne ajuta sa obtinem un mediu optim de convietuit acasa. Curatenia cu un aspirator are un rol important in mentinerea sanatatii si de a asigura un climat optim. De aceea daca ai probleme cu actualul aspirator sau pur si simplu doresti un aparat nou, mai performant, am solutia cea mai buna, si anume Rowenta X-COMBO GZ3038WO. Acest aspirator vertical nu numai ca este mai eficient, este si usor de utilizat, formatul sau vertical oferindu-ti avantajul de face curatenie prin toata casa cu un minim de efort din partea ta. Nimic nu pare sa ii reziste in calea sa, murdaria fiind colectata printr-o singura trecere. In plus datorita functionalitatii duble de aspirare si curatare cu mop, nu mai ai nevoie de nicio alta actiune pe care sa o intreprinzi in vederea curatirii suprafetelor. Este foarte practic si eficient in orice locuinta, are un design ergonomic, sistem de filtrare inclus ce asura flexibilitate la curatarea murdarie de pe toate tipurile de podele. Poti parcurge cu acesta toate etapele curateniei, de la aspirare, la luat praful de pe suprafete si curatat cu mop, astfel incat la final de zi curatenia sa fie una exemplara. Ne place foarte mult de aceast aparat deoarece reprezinta un ajutor de nadejde in locuintele noastre, o unealta de care ai nevoie pentru a face curatenie in toata casa.

Aspirator vertical Rowenta X-COMBO GZ3038WO, 215 W, 2 in 1, Tehnologie Aerospin, autonomie 60 minute, timp de incarcare 4 ore, functie boost, recipient praf 0.55L , Negru/ albastru

        Dupa ce am aspirat întreaga casa, este suficient sa scoate recipientul de colectare murdarie, sa deschidem capacul prin rasucire si sa aruncam continutul. Acest recipient este perfect conceput pentru a putea elimina murdaria colectata fara a crea un nor de praf. Aspiratorul Rowenta X-COMBO GZ3038WO foloseste asa numita tehnologie Aerospin ce ofera o rotatie  rapida a mopului, moduri variate de functionare pentru functia mop, pentru a curata cat mai eficient suprafetele. Aceasta optiune este disponibila pentru uratoarele moduri de functionare: doar mop, doar aspirare sau ambele functii care active simultan, aspirare si spalare cu mop. Aspiratorul iti ofera libertate in miscare, astfel incat sa colectezi murdaria fara probleme de oriunde din casa ta, functionarea sa fiind bazata pe o baterie interna care se reincarca. Aceasta ofera o autonomie suficient de buna incat sa aspiri intreaga casa, in decurs de cateva minute. Exista si un mod putere Boost care ofera ofera cele mai bune performante de aspirare atunci cand ai o situatie care necesita atentie in vederea colectarii unei densitati mai mari cantitati de murdarie.

 

Accesoriile incluse in pachetul comandat sunt urmatoarele:

– Adaptor de incarcare;
– Accesoriu pentru spatii inguste;
– Perie cu turbina rotativa;
– Accesoriu pentru lichide;

    Motorul puternic din dotare ofera o putere de aspirare de 215 W de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Debitul maxim de aer aspirat al motorului este de 35 mc/h. Rowenta X-COMBO GZ3038WO este un aspirator vertical avand o capacitate de colectare a prafului de pana la 0,55 litri. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa golim recipientul de colectare praf. Motorul de la acest model este de tip independent fiind alimentat de un acumulator de curent continuu cu tensiunea de 21,6 V, cu litiu-ion. Bateriile de la acest model cu litiu-ion au o durata de functionare mai mare fata de bateriile standard. Timpul de functionare la viteza mica (pe suprafete tari) este de 60 de minute. Bateria cu 6 celule litiu-ion de 21.6 V ofera o autonomie de pana la 60 minute* pentru curatare in profunzime. Bateriile acestui model sunt reincarcabile pe o durata de 4 ore, pentru o functionare fara fir si ofera libertatea de a curata oriunde vrem. Un indicator cu diode luminiscente indica momentul cand acumulatorul aspiratorului trebuie reincarcat. Aspiratorul este incarcat cu ajutorul unui adaptor si incarcarea completa dureaza doar 4-5 ore. Aspiratorul Rowenta X-COMBO GZ3038WO functioneaza pe principiul aspirarii ciclonice, astfel incat praful si murdaria sa fie colectate rapid si cu putin efort din partea utilizatorului. Principalul avantaj al aspirarii ciclonice este puterea constanta de aspiratie si absenta sacilor.

     Aspiratorul este echipat cu o perie 2.1 motorizata care curata perfect toate tipurile de suprafete. Acesta va fi apreciat mai ales de familiile cu animale de companie si copii mici. Nu exista urma de murdarie din casa care sa ii reziste. Odata ce s-au activat cele doua 

     Duza aspiratorului este echipata cu doua perii laterale de praf pentru a realiza o curatare eficienta de-a lungul peretilor si in colturile camerelor. Iar daca lumina nu este una tocmai buna pentru a vedea toata murdaria din zonele mai greu accesibile, aparatul beneficiaza si de functie iluminare, la baza periei rotative. Acesta va lumina perfect chiar si cele mai intunecate locuri din casa ta, asa ca o vei avea intotdeauna perfect curata.

 

    Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate foarte mica de 3,1 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Peria speciala motorizata cu cap de aspirare din dotarea modelului Concept 3 in 1 VP4201 aplica 3 actiuni de curatare dintr-o singura miscare: 1) Curata eficient covorul datorita placutelor duzei de aspirare special concepute pentru a indeparta praful in profunzime; 2) Aspira cu usurinta obiecte mari datorita orificiului mare din fata; 3) Aduna praful si mizeria de pe langa mobila si pereti cu ajutorul periei elicoidale. In plus acest model are tehnologia de auto-sustinere in pozitie verticala unde putem aseza aspiratorul oriunde si oricand. Inainte de aspirare, este bine sa verificati daca rotile duzei si rola cu perie nu contin obiecte ascutite pentru a preveni zgarierea podelelor sensibile si pentru a asigura o performanta maxima de curatare. Aspiratorul ofera o varietate de moduri de curatare, inclusiv curatare umeda si aspirare simultana – pentru a reduce durata sesiunilor de curatare la jumatate – doar curatare umeda si doar aspirare. Toate functiile de comanda sunt disponibile utilizatorului direct de pe manerul aparatului.

 

     Aparatul Rowenta X-COMBO GZ3038WO este dotat si cu filtrul rezistent lavabil Double Filtration (filtru fin in interior si un prefiltru exterior), filtrul putand fi spalat usor sub robinet sau in masina de spalat pentru o performanta pe termen lung. Aceste filtre capteaza si cele mai fine fire de praf inainte ca aerul sa fie evacuat, pentru un mediu fara praf si un aer curat si sanatos. Pentru a se asigura o performanta ridicata de curatare, cele 2 filtre trebuiesc curatate la intervale regulate cu apa calduta. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 80 dB. Prin urmare daca vrei un ajutor de nadejde pe care sa te poti baza ca gasesti casa curata, iti recomand cu incredere aspiratorul Rowenta X-COMBO GZ3038WO. Raportul calitate este unul excelent, la fel si rezultatele obtinute in urma sa. Pentru acest model, cei de la Rowenta asigura piese de schimb pentru cel putin 15 ani de zile de acum incolo. 

Recomandare:

     Fiind vorba de magazine online iti recomand intotdeauna sa verifici care este cel mai bun pret: Vezi cel mai bun pret

      Deasemenea zilele acestea, aspiratorul Rowenta X-COMBO GZ3038WO vine cu beneficii in plus, pret mai mic si garantie extinsa: Vezi pret actualizat 

Aspirator vertical Rowenta X-COMBO GZ3038WO, 215 W, 2 in 1, Tehnologie Aerospin, autonomie 60 minute, timp de incarcare 4 ore, functie boost, recipient praf 0.55L , Negru/ albastru