REVIEW: Televizor Philips LED 65PUS8057/12, 164 cm, Smart Android

        Din noua gama 2022, televizorul Philips LED 65PUS8057/12 se potriveste perfect pentru acei utilizatori care isi doresc o experienta unica acasa, prin intermediul unui ecran de 164 cm, care sa transpuna aproape in mod identic trairile din fata unui ecran de cinema. Philips LED 65PUS8057/12 este un Smart Tv cu sistem de operare Android ofera o experienta excelenta de vizionare, fie vorba ca este despre TV, analog sau digital, filme si seriale online prin intermediul platformelor de streaming online sau gaming.  Noul Philips LED 65PUS8057/12 iti aduce in fata ta un panou cu iluminare Ambilight pe 3 laturi, avand functii gaming de optimizare rata frecventa si latenta spre bucuria posesorilor de console de gaming. Panoul LED este cu 30 % mai luminos fata de cele folosite de companie pana acum. Noul televizor primeste si procesorul de generatie noua Philips Pixel Precise Ultra HD care optimizeaza luminozitatea, gama de culori pentru a oferi imagini clare, culori bogate si miscare fluida. O experienta mult mai buna de care sa te bucuri impreuna cu familia sau prietenii in seriele in care doresti sa beneficiezi de clipe de relaxare si entertaiment in fata unui ecran mare, de calitate. 

Televizor Philips LED 65PUS8057/12, 164 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, Clasa F

    Philips LED 65PUS8057/12 este un televizor Smart, elegant si cu specificatii foarte bune, oferind o varianta foarte buna de pret si calitate pentru cei care urmaresc un model avand o diagonala mai generoasa. Avand un design premium, acesta ofera o experienta excelenta de vizionare. Gama variata de conectori, sistemul de operare Android TV si tehnologia Ambilight sunt alte atuuri ale acestui televizor din gama 2022 produs de Philips. Philips bazat pe o tehnologie 4K Ultra HD va va acorda posibilitatea sa urmariti filme, emisiunile preferate sau evenimentele sportive, ca si cum ati face cu adevarat parte din actiune. Culoarea ramelor argintii care inconjoara ecranul la fel si formatul lor subtire ne dau senzatia de ecran infinit, lucru care este concordanta cu noile cerinte de design, specifice anului 2022. Sistemul de operare Android iti deschide o poarta de acces catre milioane de aplicatii pe care le poti testa impreuna cu acest televizor, prin instalare, in limita disponibila de spatiu pe HDD. 

Televizor Philips LED 43PUS8057/12, 108 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, Clasa F

    Interfata Smart, bazata pe sistemul de operare Android 11 este intuitiva, fiind usor de navigat printre numeroase aplicatii predefinite. In cazul in care doresti sa accesezi un anumit tip de continut mai rapid, poti selecta scurtaturi rapide pentru a usura acest proces de cautare. Aplicatiile care vin preinstalate cu acesta sunt urmatoarele: Amazon Prime, Disney +, Netflix, YouTube, etc. Telecomanda acestuia are prevazute un set de butoane de tip scurtatura care porneste imediat aplicatiile dorite din zona de streaming video. Desigur daca gasesti mai comod asta, prin functia de comanda vocala, poti face diverse cautari pe internet sau actiona functiile destinate ale acestuia, prin simpla apelare vocala folosind serviciul Google assistant.  

    Pretul dar si calitatea imaginilor sunt avantaje care vin in sprijinul acestuia, un model destul de bine structurat la nivel de caracteristici tehnice. In teste acesta s-a descurcat destul de bine, raspunde bine la comenzi, atat in zona de interfata cat si televizor. Televizorul poate fi controlat de la distanta cu ajutorul telecomenzii din dotare si incorporeaza functii atat pentru zona de interfata si televizor. Este compatibil cu VRR (rata variabila de reimprospatare) pentru jocuri cu actiune rapida neintrerupte. Modul Ambilight pentru jocuri aduce emotia direct in camera. Asistentul vocal de la Google iti livreaza imediat rezultatele dorite, atunci cand vine vorba de a cauta informatii pe internet sau in randul aplicatiilor instalate. 

    Display-ul de 164 cm Ultra Slim suporta o rezolutie UHD cu 3840 x 2160 pixeli, fiind dotat cu urmatoarele motoare de sintetizare calitate imagine: Ultra rezolutie, Dolby Vision si HDR. Televizorul Philips 4K UHD este compatibil cu principalele formate HDR, inclusiv Dolby Vision. Indiferent daca este vorba de un serial care nu trebuie ratat sau de cel mai recent joc video, umbrele vor fi mai profunde. Suprafetele luminoase vor straluci. Culorile vor fi mai fidele. Calitatea HDR amplifica contrastul astfel incat tu sa te bucuri intotdeauna de o experienta de vizionare la calitate HDR10+. Pentru a experimenta acest efect HDR mai jos gasiti o poza care descrie in detaliu coloristic efectul HDR aplicat unei imagini transmise la televizor. HLG utilizeaza o variatie de gama similara cu cea a sistemelor de redare video traditionale. Asa se obtine o flexibilitate mai mare pentru adaptarea continutului difuzat de televiziuni, fie ca vorbim de evenimente sportive transmise in Ultra HD, fie ca vorbim de continut obisnuit. Motorul principal de conversie al imaginii la cel mai inalt standard, Pixel Precise Ultra HD converteste infomatia imagine la standardul cel mai inalt posibil UHD. Chiar daca imaginea este mai slab calitativa, acest proces are si rolul de a imbunatati calitatea pentru a fi cat mai apropiata de standardul UHD.

خرید تلویزیون 75اینچ 4k UHDسامسونگ 75RU7300

      Sunetul clar, puternic, completeaza lista dotarilor de care te vei bucura inca de la prima utilizare (boxe stereo de putere 20 W). Acesta beneficiaza de caracteristica Dolby Atmos ce ii imprima o consistenta aparte, prin claritate si profunzime, chiar si la un volum mai ridicat. Telecomanda cu care aceste vine dotat raspunde bine la comenzi, oferind o succesiune rapida intre programe, chiar si in cazul celor HD. Cu Philips Ambilight, filmele si jocurile sunt mai captivante. Muzica primeste un spectacol de lumini. Iar ecranul va parea mai mare decat este. LED-urile inteligente de pe marginile televizorului proiecteaza culorile de pe ecran pe pereti si in camera, in timp real.

Televizor Philips LED 43PUS8057/12, 108 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, Clasa F

    Televizorul Smart Philips  este de asemenea foarte apreciat si de catre impatimitii jocurilor pe calculator, putand fi folosit fara probleme ca si monitor PC. Are un refresh rate nativ de 60Hz, 60 frame-uri pe secunda chiar si in rezolutiei 4K. In concluzie, parerea noastra este ca daca doriti un televizor smart 4K mai ieftin care sa fie utilizat si pe post de monitor PC sau pentru jocuri ar trebui sa il includeti intre preferinte si pe acesta.

      Conexiunile externe iti ofera accesul rapid cu alte dispozitive prin cele 4 porturi HDMI 2.0, 2 porturi USB 3.0, intrare PC si slot CI+ pentru televiziune digitala. Din punct de vedere energetic, televizoarele Philips sunt incadrate in clasa energetica G. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea de a rula un film sau fisiere imagini conectand orice dispozitiv de stocare la unul din porturile HDMI sau USB. Conectarea la internet se face fie prin LAN sau folosind retelele wireless, acesta fiind dotat cu adaptor Wi-Fi incorporat. Deasemenea in dotarea acestuia se regaseste si un receptor de bluetooth, versiunea 5.0. Telecomanda este potrivita ca si marime, raspunde rapid la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv. Posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare, indiferent daca discutam despre cele HD sau cele digitale. 

Televizor Philips LED 43PUS8057/12, 108 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, Clasa F

    Trecerea de la interfata clasica Tv la cea Smart se va putea face simplu prin apasarea unui buton de comutare acest lucru fiind aproape instant. Vei putea partaja continut sau sa faci Share Screen cu alte dispozitive cu sistem de operare compatibile si sa te bucuri de imagini si clipuri video redate pe superbul ecran al televizorului. Televizorul poate fi sincronizat cu oricare din dispozitivele mobile pe care le ai in posesie, folosind o conexiune prin bluetooth, mirroring prin Miracast sau partajare prin File Browser. Telecomanda este ergonomica si are butoane dedicate pentru Netflix si Amazon Prime. Ca si in cazul altor televizoare cu specificatii similare, eficienta energetica este incadrata in clasa F, consumul fiind estimat la 51 kWh per 1000 de ore ce poate creste pana la 59 kWh atunci cand modul HDR este activ. In modul StandBy, consumul energetic scade pana la 0,3 W. 

Televizor Philips LED 43PUS8057/12, 108 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, Clasa F

    In concluzie, Philips LED 65PUS8057/12 este un smart TV cu design premium care ofera o experienta excelenta de vizionare. Pretul sau de achizitie, ecranul mare de calitate, sistemul de operare Android TV si tehnologia Ambilight sunt alte atuuri ale acestui televizor din gama 2022 produs de Philips. 

Recomandare:

    Este o alegere perfecta, un televizor excelent din punct de vedere al pretului care beneficiaza de multe dotari de calitate: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Televizor Philips LED 43PUS8057/12, 108 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, Clasa F