Gratar electric CONTACT DELUXE NOIR, pret, pareri

  Gratarul electric CONTACT DELUXE NOIR de la Delimano este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant dotat cu tehnologii de ultima generatie, disponibil la un pret foarte bun. Cu acest ai posibilitatea sa gatesti friptura preferata rapid si eficient chiar si la bucatarie, fara a mai fi nevoie sa incingi gratarul de afara. Cand vremea este mai putin prielnica pentru a face un gratar in curte sau nu dispui de un spatiu amenajat, locuind la bloc, solutia cea mai la indemana este acest gratar electric de la Delimano Contact Deluxe Noir. Sistemul cu maner rece iti va permite sa il folosesti chiar si in timpul functionarii, fiind un element de siguranta important care te va ajuta sa nu te accidentezi. Datorita puterii sale uimitoare si a placii anti-aderente, care a fost conceputa special pentru a eficientiza transferul de caldura, poti gati rapid si fara batai de cap alimentele preferate. Avand o putere de 2000 W, gratarul electric poate fi folosit chiar si dimineata pentru a pregati micul dejun, fiind ideal pentru a prepara friptura, sandvișuri, fructe de mare, haloumi și burgeri.

Gratar electric Contact Deluxe Noir

    Acesta iti ofera posibilitatea de a gati cantitati mari de alimente simplu si rapid fiind perfect atat pentru uz caznic cat si de luat la padure. Balamalele reglabile va confera libertatea de a decide daca aveti nevoie de o suprafata dubla de gatire sau daca vreti sa pregatiti pe ambele suprafete carnaciori, peste sau chiar hamburgeri. Reglarea terminca si de putere a aparatului se face cu ajutorul unui termostat reglabil, prezent in zona frontala. Acest grătar are 3 funcții: grătar de presare, dispozitiv pentru sandviș și grătar deschis plat, folosit ca un grătar de masă. 
                              Delimano Contact Grill Deluxe Noir

    Acest gratar vine dotat cu o tavita speciala pentru acumularea fluidelor care se scurg in timpul pregatirii alimentelor. Placa anti-aderenta este prevazuta cu doua manere ergonomice cu ajutorul carora se poate detasa, permitand astfel o curatare mai usoara. Placile gratarului sunt detasabile, ceea ce inseamna ca pot fi curatate cu usurinta dupa fiecare utilizare. 

Delimano Contact Grill Deluxe Noir

   Gratarul electric Delimano Contact Deluxe Noir are o putere de aproximativ 2000 W existand posibilitatea de a alege una din cele 3 trepte reglabile de temperatura (minim, mediu si maxim). Placile anti lipire ofera o eficienta foarte buna facilitand un transfer de caldura foarte rapid ca totul sa fie gata imediat fara prea multe batai de cap. In partea de jos putem observa faptul ca acesta vine dotat si cu o tavita speciala pentru acumularea fluidelor ce curg din alimentele preparate. Acesta nu lasa murdarie si nici nu provoaca fum, fiind perfect pentru a fi utilizat chiar si intr-o incinta. Pozitie de gatire pe ambele suprafete iti va permite sa folosesti gratarul in regim 360 de grade, ambele suprafete fiind utilizabile la nevoi.

     Dupa fiecare utilizare poate fi curatat cu detergent de vase si apoi sters cu o laveta uscata. Deasemenea este compatibil si cu masina de spalat vase automata.

Recomandare:

        Il recomand tuturor celor care vor sa isi faca gratarul acasa in loc de padure fiind foarte practic si usor de utilizat: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Delimano Contact Grill Deluxe Noir