Review: Bufnitele expresive de Craciun EMOTION OWL cu mini bufnita inclusa

          Bufnitele expresive de Craciun EMOTION OWL revin in atentia noastra, acum in prag de sezon al sarbatorilor de iarna. In plus de asta, odata comandat setul, primesti ca bonus o minim bufnita inclusa pe care sa o daruiesti persoanelor dragi. In editie limitata, aceste bufnite vor fi disponibile doar in perioada de iarna, astfel ca daca vrei sa faci un cadou inedit celor dragi, reprezinta alegerea potrivita pentru a le aduce confort si bucurie de sarbatori. Este ideal pentru joacă, somn și multe altele. Noul Set de Crăciun Bufnițe Expresive este format din Bufnița Merry (albă) și Bufnița Jolly (maro), fiecare purtând haine de sărbătoare. Bufntele sunt echipate cu tot ce trebuie pentru a vesti inceputul sarbatorilor de iarna, caciulita de moc craciun, bezea, fular si casti pentru vant, toate rosii. 

Bufnitele Expresive de Craciun Emotion Owl cu mini bufnita inclusa

   Odata cu editia curenta, bufnitele EMOTION OWL sunt capabile sa si cante, fiind dotate cu un buton special care activeaza cel mai cunoscut jingle de sarbatori „Jingle Bells”. Cei mici vor fi cei care se bucra cel mai mult de simpaticele personaje EMOTION OWL. Setul include doua bufnite, una de culoare alba si alta maro deschis pe nume Merry si Jolly. Cele doua fac un duet perfect, fiind pregatite sa iti ureze sarbatori fericite in moduc caracteristic cum numai ele stiu cel mai bine. Bufnițele Dormeo Merry și Jolly reprezintă mai mult decât o simplă jucărie de pluș creată special pentru a ne bucura de Crăciun și Anul Nou. Ele ajută copiii să învețe și să înțeleagă sensul mai profund al acestor sărbători.

Dormeo Emotion Owl Xmass Dormeo Emotion Owl Xmass

  Cele doua bufnite sunt un simbol perfect de adoptie in fiecare familie. Ajuta pe cei mici sa inteleaga mai bine sensul sarbatorilor de iarna, si traditiile care trebuies respectate. Craciunul este si o stare de spirit, care atunci cand fiecare participa cu ceva anume, creaza o stare de bine de care toata familia se va bucura pana la urma. Acest lucru întărește legătura dintre membrii familiei și dezvoltă diferitele tipuri de personalități.

Dormeo Emotion Owl Xmass

Secretul acestor bufnițe încântătoare constă în umplutura realizată din microfibre avansate Wellsleep®, același material pe care Dormeo îl folosește în pernele sale incredibil de confortabile. Structura unică a fibrelor creează buzunare de aer, care mențin bufnița ușoară, moale și pufoasă. Fiecare bufniță 3în1 are un mini prieten de 16 cm înălțime. Este o jucărie moale și încântătoare, pe care poți să o iei cu tine oriunde. Reprezinta accesoriul iubit de toti copii pe care il vor dori sa il aiba in preajma in zilele reci ce iarna. Cine nu are inca un prieten de nadejde, se poate baza pe aceste doua bufnite simpatice, care nu vor dezamagi. Apreciate de toata lumea, aceste doua bufnite sunt mereu o alegere potrivita pentru cadoul de Craciun. Anul acesta primesti si un bonus, reprezentand o a treia bufnita, mai mica cei drept, o minim bufnita din aceeasi familie EMOTION OWL.

Recomandare:

   Bufnitele au si un pret special, care le fac si mai atractive: Vezi oferta pret

   In perioade limitate de timp, au reduceri consistente, cum se intampla si acum. Profita si tu acum de oferta limitata de timp si ca stoc: Vezi pret actualizat

Bufnitele Expresive de Craciun Emotion Owl cu mini bufnita inclusa